2777
2789
عنوان

داغونم شوهرمم داغون ترم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 53 پست
باید اونم بخاد باید اونم کاری کنه تا تقی ب توقی میخوره نگه اتمام زندگی...یه تنه نمیشه

اینقد حرف طلاق هست چند سال اول زندگی من اطرافیانم همه این حرفا رو داشتن یکی طلاق نگرفت

اینقد حرف طلاق هست چند سال اول زندگی من اطرافیانم همه این حرفا رو داشتن یکی طلاق نگرفت

حدود ۱۰ساله ازدواج کردیم اخه

واقعا دیگه نباید حرفشو بزنه. یهو کلا از زمین و زمان ناامید میشه.  میگه نه تو نه بچه ن پدر مادر هیچی نمیخام. میگه پدرمادرم ک از اول باهام بودن خاطره هاشون یادم نیس تو که همش ده ساله

بعد همین آدم دیروز ک آزمون قبول نشدم پا ب پام داشت دیوونه نشد هی میگفت نکن اینطوری من میمیرما 

چقد دو شخصیتی. خستم میکنه این رفتاراش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدود ۱۰ساله ازدواج کردیم اخهواقعا دیگه نباید حرفشو بزنه. یهو کلا از زمین و زمان ناامید میشه. میگه ن ...

اختلال شخصیتی داره بخاطر مشکلات زندگیه منم میگم شما به این فکر کن درمانش کنی نظرتون چیه؟ 

اختلال شخصیتی داره بخاطر مشکلات زندگیه منم میگم شما به این فکر کن درمانش کنی نظرتون چیه؟

باید بخواد

البته شاید بخواد ولی وقتشو نداره پولشم نداره وگرنه ازخدامه چون میدونم اونه که باعث این حاا و این زندگی شده

واقعا ناراحتمولی شما یه سرمایه بزرگ دارید به اسم فرزند اون زندگی میخاد اونو این وسط عذاب ندید چند سا ...

ببخشید چطور شما مردا نمیدونید بچه چیه اونوقت زنا فقط زجر بچه رو بکشن

باید بخوادالبته شاید بخواد ولی وقتشو نداره پولشم نداره وگرنه ازخدامه چون میدونم اونه که باعث این حاا ...

زنگ بزن به روانشناس تلفنی تو سایت پذیرش 24 هزینه زیادی نمیگیرن و خیلی کمک میکنن