2777
2789

یعنی صمیمی بودیم یه مدتیه حال و احوال از هم نپرسیدیم یعنی ایشون نخواستن حتی نفهمیدم که عقد کرده الان برای عروسیش دعوتم کرده موندم برم یا نه از طرفی ناراحتم از دستش میخوام نرم ولی از طرفی هم بالاخره دعوت کرده ، شما باشید میرید؟

احترام گذاشته دعوت کرده کاری نداری برو ی کادو یک شام دیگه   

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا یک مدت حال و احوال نپرسیدین و ایشون نخواستن؟ کدورتی بین تون بود؟

نمیدونم والا هیچی نبود ولی ایشون اصلا پیگیر حال من نبودن . تا من پیام نمیدادم ایشون هم پیام نمیدادن تا اینکه منم بیخیال شدم و الان مدتیه از هم خبر نداریم

حتما برو

یکی توییت کرده بود واسه دوستش لباس خواستگاری گرفته بود و دوستش دعوتش ب عروسی نکرده 

شما با وجود نداشتن ارتباط دعوتتون کرده و حتما بعد این قضیه رابطتتون هم بهتر میشه 

منم یه همچین شرایطی با دوست صمیمیم دارم الان چند وقت دیگه نامزدی و عروسیشه نمیدونم برم یا نه کادو که ...

خبلی حس بدیه ، نمیدونم دعوت کردنش برای چیه وقتی رابطه تو قطع کردی🤦‍♀️ اخه من حتی نفهمیدم عقد کرده

نمیدونم والا هیچی نبود ولی ایشون اصلا پیگیر حال من نبودن . تا من پیام نمیدادم ایشون هم پیام نمیدادن ...

آها چه. عجیب بوده ک بی دلیل. حالا اگه مایل به ادامه دوستی باهاش هستی برو

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
حتما برویکی توییت کرده بود واسه دوستش لباس خواستگاری گرفته بود و دوستش دعوتش ب عروسی نکرده شما با وج ...

منکه اصلا نفهمیدم که متاهل شده حالا بخوام لباس بخرم😁 چی بگم فکنم باید برم ولی از دستش ناراحتم

ازدواج کرده سرش گرم بوده از دوستاش دور شده 

ولی اینکه دعوت کرده یعنی عمدی نبوده وهمیشه بفکرت بوده بهتره دعوتشو قبول کنی

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

خبلی حس بدیه ، نمیدونم دعوت کردنش برای چیه وقتی رابطه تو قطع کردی🤦‍♀️ اخه من حتی نفهمیدم عقد کرده

منم دیدم خبری نیست 

زنگ میزنم سرده 

یا زود قطع میکنه 

یه روز خیلی دلم شکست گریه کردم پشت تلفنم گفتم چی شده 

گفت برنامه جدید ریختم برا زندگیم دارم نامزد میکنم تو فکر میکنی بی محلی میکنم 

الانم جلو همه دوستامون میگه مشکل از منه که بی محلی میکنم الکی درصورتی که زنگ میزنم سراغشو میگرفتم حرف میزدم وقت براش میگذاشتم 

درگیر خواستگاری و نامزدی و ....بوده

البته همه دخترها اینطوری نیستن و با کارهای دیگه شون هماهنگی می کنند

نمیدونم والا هیچی نبود ولی ایشون اصلا پیگیر حال من نبودن . تا من پیام نمیدادم ایشون هم پیام نمیدادن ...

عزیزم کسانی ک شاغل ،متاهل یا بچه دارن خیلی مشکلات و دغدغه هاشون زیاد میشه خیلی وقتا خودشونم فراموش می کنن

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو