2777
2789
عنوان

یک مشاور درسی چه کاری میکنه

118 بازدید | 20 پست

برای من اصلا هفته ای یک بارهم زنگ نزده 

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چیه فقط پول حروم کردنه تاحالا چنتا مشاور گرفتم هیچکدوم بدرد نمیخورن

ادم باید خودش بخونه و برنامه ریزی کنه

الان من مشاور گرفتم مثل بچه ها بهم برنامه میده واقعا متعجبم اولین چیزی هم که میخوان میگن باید هزینش اول کار پرداخت کنی

مشاورت انلاینه؟ سال چندمی؟

کنور نیست ولی اصلا به من زنگ نمیزنه 

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .

هر روز باید پیگیری کنه اونم با تماس😐 البته اگر مشاور شخصی باشه و بابتش پول دادین ، نه مشاور مدرسه و ...

بله پول دادم

من برای کنکور مشاور نداشتم مقاطع بالاتر مشاور داشتم زنگ میزد برام منابع رو تقسیم کرده بود میگفت تا چه بخشی رو بخونم از هر کتاب بعد میگفت نکته مهم کجاس یا چه صفحاتی رو فقط در حد یک دور باید خوند رد شد 

بعد تست رو مشخص میکرد باید میزدم 

جواب سوال هام رو میداد 

می پرسید چیا رو از سری پیش خوندم چیا رو نخوندم که طبق اون برنامه هفته بعد رو میگفت بهم 

منم مشاورم حلال نمی کنم البته قضیه مال سال پیش و الان دانشگاه ب درد نخور میرم 

ولی مشاور کنکورم که از قضا ی سال هم دبیرم بوده وقتی که پشت کنکور بودم برا مشاوره گرفتمش واقعا سخت گیری نمی کرد برنامه روزانه براش میفرستادم من واقعا می خوندم ولی درست نمی خوندم ی کم راهنمایی می خواستم نمی گفت ک فلان درس کم خوندی یا زیاد خوندی ی استیکر خالی می فرستاد یا ی چند تا چیز 

می گفت من ک ولش کردم

ولی رفیقم نمونه دولتی باهاش مشاوره گرفت باهمان قیمت من گرفتم می گفت هر وقت ب خودم زنگ میزد پشت سرش ب مادرم هم زنگ میزد تا برنامه نمی فرستادم باز بهم زنگ می زد ب مادرش هم می گفت و در کل با مادرش کامل حرف می زد ولی این اصلا مادر من 

نمی شناخت حرفی از مادرم نمی زد 

مشاورا هم بین دانش اموز نمونه و معمولی فرق می زارن 

با وجودی که هردو دانش اموز هزینه شون  یکسان هست 

من برای کنکور مشاور نداشتم مقاطع بالاتر مشاور داشتم زنگ میزد برام منابع رو تقسیم کرده بود میگفت تا چ ...

فقط برنامه میده 

مشاور داریم تا مشاور 

مشاور من یه برنامه عالی بهم میداد

هر شب گزارش شبانه تحویل میدادم تحلیل می کرد 

و هر موقع بی انگیزه میشدم کلی وقت میزاشت با من حرف می‌زد و بهم انگیزه میداد

یه حامیه که اگه درست کارش رو انجام بده خیلی به پیشرفتت کمک میکنه 

البته همه چیز به خودت و تلاشت بستگی داره

مشاور داریم تا مشاور مشاور من یه برنامه عالی بهم میدادهر شب گزارش شبانه تحویل میدادم تحلیل می کرد و ...

هیچ انگیزه ای نمیده 

برنامه میده و گزارش کار هم میخواد اما من جا میمونم متاسفانه بعضی وقت ها