تا قبل اینکه همو ببینیم رفتارش خیلی خوب بود دیروز همو دیدیم وقتیم همو دیدیم بازم رفتارش خوب بود میخندید شوخی میکرد.. حتی خیلی میترسید که من ازشش خوشم نیاد ... ولی بعد اون قرار احساس میکنم باهام سرسنگین شده😐 دیگ مثل قبل توی چت حرف نمیزنه حتی امروز ظهر بهش گفتم میخایی دیگ ادامه ندیم؟؟ گفت نه و من کامل راضیم.. ولی چرا اخلاقش یهو تغییر کرد؟؟ ینی تا اخر همینجوری میمیونه نظرتون چیه راجبش؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممکنه اینم باشه اتفاق خاصی نیفتاد همو ک دیدین ؟ ولی کلا از دو حالت بیشتر خارج نیست اول اینکه حال نک ...
راستش توی پارک همو دیدیم البته خودم اینجوری خاستم چون باره اول بود نخاستم چیزی خرج کنه گفتم اگه بهم خورد منتی نمونه... بعدش من با دوستم رفتم البته وقتی ما پیش هم نشسته بودیم رفیقم پیشمون نبود وقتی فهمید رفیقم اومده انگار یجوری شد.. موقعه برگشتم گفت من فعلا چند دقیقه دیگ اینجا میشینم تو ولی تو برو دیگ من با رفیقم داشتم میرفتم رفیقم لج کرد گفت میخام قیافشو ببینم من از اون طرف ک اون نشسته میرم که ببینمش.... دیگ اینم متوجه شده بود ک اون رفیقه منه.. ینی ممکنه ک بخاطره اون باشه ک ناراحته؟؟