2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا دعاکن تا شنبه یکشنبه مشکلات وام بابام حل شع و پول وام رو ب بابام بدن

مرسی ازت ان شاء الله ب حاجتت برسی

منم ۱۰تاتوحید ب نیت بارداریت میخونم♥

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 متاهلم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم

سلام خیلی ممنونم

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .

لطفا دعاکن تا شنبه یکشنبه مشکلات وام بابام حل شع و پول وام رو ب بابام بدن

مرسی ازت ان شاء الله ب حاجتت برسی

منم ۱۰تاتوحید ب نیت بارداریت میخونم♥

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 متاهلم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم

ممنون برات حمد خوندم خدابهت بچه سالم صالح بده الهی

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

مهدیه 

امروز گناهی کردم که بابتش پشیمونم و وقتی بهش فکر میکنم حس بدی میگیرم لطفا دعا کن که خدا من و ببخشه و اگر از بنده هایش چه این دنیا و چه در اون دنیا از من ناراحت و ناراضی هستن خودش با قدرتش کاری کنه که همه ی بنده هاش از من بگذرن و من رو ببخشن