fatemehh928 مدیر عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 11139 عنوان بچه مهندسو دیدین بیچاره گلچهره | مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 16 پست وای خیلی اعصابم خورد شد آخه چرا اینجوری شد گور به گور شی وثوق اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت : ) 1404/06/05 | 23:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemehh928 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 11139 بیچاره جواد و گلچهره دلم میخواد به نویسنده بگم فازت چی بوده واقعا😂🤦🏻♀️خیلی حالمون خوبه باید غصه اینارو بخوریم اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت : )
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 11240 آروم باش😂 😂😂 بابا این بچم جواد رو اینقد عذاب دادن با این کاراشون 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼