2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیدم تنش میخاره..یه بهونه جور کردم شیک و مجلسی کلا بلاکش کردم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بهترین کار رو کردی منم یکی اینجوری داشتم اطرافم چیکار می کرد ؟مثلا

نامزد بود تنش میخارید می‌رفتید بیرون با مرد جماعت تیک میزد .تاکسی مرسی  دوست داشت به بار گفت برام فرقی ندارد مجرده یا متاهل ...یه چند باری هم اومد جلوی در خونم دنبالم .دیدم نگاه خریدارانه و پر از اومدی و عشوه  به همسرم داره.

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

نامزد بود تنش میخارید می‌رفتید بیرون با مرد جماعت تیک میزد .تاکسی مرسی دوست داشت به بار گفت برام فر ...

دقیقا  دوست منم اینجوری بود

اینو بگم که ما خیلی صمیمی بودیم و من ادم سختگیری ام و کلا روی روابط و حریم شخصیم حساسم 

خلاصه این و من حتی تو مجازی هم هم رو دنبال می کردیم و پیج من هم شخصیه 

یکی دوبار چندتا رفتار ازش دیدم گفتم ولش کن شاید مشکل از منه دارم اشتباه می کنم  بالای ۱۰بار گذشت کردم 

خلاصه این فقط تو فاز پسر بازی و چهار چشمی تو فضای مجازی هر پسری می بینه دنبالش میره و از صبح تا شب فکرش پسره ببخشید من حالم بد میشه اینجور دخترایی رو می بینم که برای خودشون  ارزش قائل نیستن 

چند وقت پیش پسر عموم من رو اینستا فالو کرد پیچ ام شخصیه فقط خودم و اعضای خانوادم هم رو فالو داریم و فامیل ام 

پسر عموم هم خدایی مثل برادرمه این نمی دونم چطور امار همه پسرا رو داره امده به من پیام داده چرا پسر عموی خودم منو فالو کرده؟

یعنی من اینجوری بودم که وات؟😐اصلا شوکه شدم چون متوجه شدم این ادم مریض و فضول پیج منم چک می کنه 

خلاصه رفته به پسر عموم پیام داده که چرا منو دنبال می کنه پسر عموم هم بلاک اش کرده گفته به تو مربوط نیست 

اینا به کنار چند وقت پیش برای من خواستگار آمده بود به من میگه میشه آیدی خواستگارت رو بدی یا شمارش؟😐

من اصلا درک اش نمی کنم در ظاهر خودش رو دوستم نشون میده و بعد کارای عجیب می کنه 

منم بلاک اش کردم از همه جا الان ناراجت و طلبکار از خط دیگه پیام داده چرا بلاک اش کردم 

به نظر شما کار من اشتباه بود؟قصدش چی بوده یعنی؟

دقیقا دوست منم اینجوری بوداینو بگم که ما خیلی صمیمی بودیم و من ادم سختگیری ام و کلا روی روابط و حری ...

نه اتفاقاااااا کار درستی کردید بلاکش کردی ..چقدر این بشرررر ...خ........ه ..بازم بلاکش کن ..تا ابد نمیتونه سیم‌کارت بخره و پیام بده ..از قدیم گفتن کسیو میخوای بشناسی ببین رفیقاش می هستن بامیان میگرده مراوده داره 

نه اتفاقاااااا کار درستی کردید بلاکش کردی ..چقدر این بشرررر ...خ........ه ..بازم بلاکش کن ..تا ابد ن ...

😂😂😂✅چقدر خنده  دار گفتی بخدا دیونم کرده تازه طلبکار بود چرا بلاک کردم من همش فکر درس و پول و مهاجرت و اون همش پسر بازی بلاک اش کردم کلا دیگه  عمرا با کسی دوست بشم چون خودم یکم مذهبی ام و خوشم نمیاد از اینجور دخترا

دقیقا دوست منم اینجوری بوداینو بگم که ما خیلی صمیمی بودیم و من ادم سختگیری ام و کلا روی روابط و حری ...

واي تو ديگ چقد تحمل داري من بودم ميزدمتو دهنش🫥

ي دوست خيلي صميمي أز بچگي داشتم حالا ك بزرگ شديم خيلي عوض شده خيلي حسودي ميكنع هيچ وقت ب داشته هاش راضي نيست هي ميگ خوشبحال ت ك فلاني خوشبحال ت ك بهماني هر چي واسه خودم ميخريدم واسه ايتم بايد ميگرفتم تا جايي ك ديگ وظيفه حساب ميكرد آخر قطع ارتباط كردم باهاش كم كم ها ن يهو

واي تو ديگ چقد تحمل داري من بودم ميزدمتو دهنش🫥ي دوست خيلي صميمي أز بچگي داشتم حالا ك بزرگ شديم خيلي ...

خوب کاری کردی  اینجور ادما کم کم فکر می کنن چه خبره  سوار ادم میشن تازه طلبکاره چرا بلاک اش کردم

😂😂😂✅چقدر خنده دار گفتی بخدا دیونم کرده تازه طلبکار بود چرا بلاک کردم من همش فکر درس و پول و مهاج ...

عزیزمی .والله آنقدر زنگ بزنه تا انگشتانش فلج بشه ..بهترین کار ممکنه رو‌ می‌کنی .اولویت همیشه خودتی و بس .اینجوری همیشههه در آرامشی و دور از تنش وحرف و حدیث و خاله زنک بازی هستی