2777
2789
عنوان

مامانم تو جمع داد میزنه که اره شلوارت کثیف شده

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 36 پست
من با کار مامانم موافقم مطمئنا دلم نمی‌خواد بابا یا داداشم فاقد من رو ببینن ولی کارش تو جمع درست نیس ...

دلش نخواد هم نباید جلوی اونا بگه که اصلا زبون آدم لال میشه این حرفا خیلی خصوصیه 

غصه نخور درست میشه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر دستمال کاغذی دو لایه بذار قسمت پشت لباس زیرت که و دوتا پد بهداشتی رو بهم بچسبون که کل لباس ز ...

ممنونم عزیزم:)

چقدر پیامای بالات درست بود....

واقعیت اینه زیادی خستم ازشون

ادم پر انرژی ایم

اما دیگه بیش از حد خستم کردن جوری که انقدر ساکت و گوشه گیر سدم همه میگن خوبی حالت بده انگار و....

ممنونم عزیزم:)چقدر پیامای بالات درست بود....واقعیت اینه زیادی خستم ازشونادم پر انرژی ایماما دیگه بیش ...

اره چون خودشون حالشون بده از فشار مالی یا حالا روحی

آدمای پر انرژی خونه رو سرکوب میکنن

به نظرم مواقع پریود اگر دوست داری پیراهن بلندتر بپوش یا تو اتاق بمون که هی نخواد حواسش باشه پریودی و چک کنه خونی میبینه یا نه

کاری جز دوری نمیشه کرد تو این جور مواقع

غصه نخور درست میشه.
ممنونم عزیزم:)چقدر پیامای بالات درست بود....واقعیت اینه زیادی خستم ازشونادم پر انرژی ایماما دیگه بیش ...

♥️تنها نیستی اینجور مادرا کم نیستن اونا هم جدا از مادر بودن یه زن هستن با عقاید و اخلاق های خاص خودشون چون مادرن مقدس نیستن که

غصه نخور درست میشه.