2777
2789

مشکلی با قوزش ندارم

اگر فقط قوز بود عمل نمیکردم

نوک بینیم به شدت غضروفیه 

همه میگن قیافت به سنت نمیخوره عمل کنی دیگه کلا ده برابر بیبی فیس تر میشی

با این حرفا بیشتر دلم میخواد عمل کنم

از یه طرف میگم عمل نکنم چند سیسی ژل به صورت و لب و چونم بزنم،شاید فرم صورتم اصلاح شه و گونم پر شه دماغم خودشو نشون نده

همچنان امیدوار

منم میخام عمل کنم،امروز رفتم برا مشاوره بعد تا اونجا رفتیم برگشت گف میشه شنبه بیاید دکتر جلسه داره و فلان تو ترافیک همون راهو برگشتیم عصابم بشدت خورده.

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا عمل بینی کلا فرق داره خیلی با اعتماد به نفس تر میشی من پشیمون نیستم عمل کردم خیلی خ بهاون ژل ...

یه بار رفتم برای طراحی بینی

خیلی زشت شده بود

همچنان امیدوار

نه بابا عمل بینی کلا فرق داره خیلی با اعتماد به نفس تر میشی من پشیمون نیستم عمل کردم خیلی خ بهاون ژل ...

تهران عمل کردی؟

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.

خیلی وسواس دارمنمیدونم کجا برمنوک بینیم تقریبا گوشتیه،از طرفی بینیم استخونیم هست

تحقیق کن چندتا دکتر برو ببین سبک کدوم قشنگتره 

هرگز نخوری غصه حرف دگران را✌️🌱👈گور پدر هرکه بخواهد بدمان را🖕:)

کی گفت راضیم این طراحی که کرده بود کلا زشت تر شده بودم

محاله اخه چرا زشت تر بشی .داره قوس میده اندازش کوچیک میکنه سوراخ ها هماهنگ

محاله ازش ناراضی باشه 

شما میتونید نظر بدیو که مثلا اون طراحی رو نمیخواییو 

محاله اخه چرا زشت تر بشی .داره قوس میده اندازش کوچیک میکنه سوراخ ها هماهنگمحاله ازش ناراضی باشه شما ...

تو مطبش بودم عمل کرده هارو دیدم همشون یک سبک بودن که وقتی طراحی کرد به صورت من نمیخورد 

همچنان امیدوار