2777
2789
عنوان

حالم بده امشب پسرم فحش یادگرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 103 پست
اره من همیشه میگفتم ماهرچیزی رو میشنویم ولی تکرار نمیکنیمولی نمیدونم چراایندفعه گفتخیلی ناراحتم.دلم ...

تکرار کرده چون نمیدونسته بده

فقط براش توضیح میدادی که معنی حرفش خوب نیست.ازش میپرسیدی معنی حرفی که زده رو میدونه طبیعتا میگه نه بگو پس علاوه بر اینکه هر چی بشنویم تکرار نمیکنیم حرفهایی هم که معنیش رو نمیدونیم اصلا تکرار نمیکنیم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نفهمه مدرسه بره از این بدتر یادمیگیره

گارد نگیر اصلا بدتر میشه چرا چون حساس میشه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

من خیلی برام مهمه بچم باادب باشه اصلا نمیتونم این چیزارو هضم کنم

سعی همه پدر و مادرا همینه قطعا

ولی جلوی جامعه رو که نمیشه گرفت

همه چیز یاد همه قشر و همه سن میدن

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

سعی همه پدر و مادرا همینه قطعاولی جلوی جامعه رو که نمیشه گرفت همه چیز یاد همه قشر و همه سن میدن

بله درسته

چقدر امشب خراب کردم

هم خودمو جلو مادرشوهرم خراب کردم

هم سربچم دادزدم 

همه چی خراب شد همه جییی

ن نمیدونست معنیشومن خیلی تندرفتم خیلی ناراحتممادرشوهرمم میگفت وای نه این حرفا رونمیزد اصلا بچمو خورد ...

عذاب وجدان نگیر، خوب اون موقع شوک شدی برای همین این کارو کردی، ناراحت نباش اکثر افرادی که گفتند چرا داد زدی خودشون توی همچین موقعیتی احتمالش کمه رفتار مناسب نشون بدند. چون از بیرون قضیه را میبینند میگند چرا اینکارو کردی. اتفاقا مادر خوبی هم هستی، چند ماه پیش من رفتم خونه مادرشوهرم پسر جاریم یه حرف زشتی را تکرار میکرد و اصلا کسی تذکر جدی بهش نمیداد!!!! از اون پسر و مادرش متنفر شدم.

اتفاقا بعضی وقتها باید تذکر جدی داد.

فقط استارتر فحش را میشه درست کرد، ولی جامعه خراب شده، بزرگ و‌کوچیک هم نداره بچت را نفرست توی کوچه یا توی پارک تنهایی

اره زود عصبی میشه و دادمیزنه

حتما پیش مشاور و روانشناس برو

اونم اگه لازم شد ببر

اگه به موقع کاری نکنی بعدا ریشه دار میشه و مشکلات جدی پیدا میکنه

شما که انقدر رو ادب و تربیتش حساسی 

باید به روح و روانشناسی اهمیت بدی عزیزم

بله درستهچقدر امشب خراب کردمهم خودمو جلو مادرشوهرم خراب کردمهم سربچم دادزدم همه چی خراب شد همه جییی

خراب که نشد 

از این به بعد سعی کن با زبون خوش بهش تذکر بدی 

ببین من همه ی اینارو میدونستماولی درعمل خراب میکنم

میدونم طبیعیه هممون یه وقتا نمیتونیم شرایط رو کنترل کنیم

اصلا خودت رو سرزنش نکن.

پسرم من ۸ ساله است از دوستش یاد گرفته بود که از یه انگشت استفاده کنه😅🤦‍♀️ببین اولین بار که دیدم شوکه شدم

گفت مامان فلانی اینجوری میکنه یعنی چی؟پسرم کلاس چرتکه رفته،بهش گفتم احتمالا تو ذهنش داشته چرتکه حساب میکرده😂چون اونجا این انگشت کارایی داره

فقط همین به ذهنم‌ اومد

یه خورده که آرومتر شدم گفتم استفاده از انگشت ها مخصوصا برای بچه ها مودبانه نیست مثلا همین لایک دادن که بزرگترا استفاده میکنن برای بچه ها درست نیست

اینم مثل همونه 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم