2777
2789
عنوان

حالم بده امشب پسرم فحش یادگرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 103 پست
اتفاقا تو تاپیک بغلی در مورد همین پست گذاشتمپسر من بسیار حرفای زشتی تو مدرسه یاد گرفتهنمیتونی هم اعت ...

من بااینکه بیاد ازم بپرسه که مشکلی ندارم

ببینم تکرار میکنه حالم بد میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این اولشه وقتی بره دبستان تا کلاس ششم هر چی که تو عمرش بلد نبوده یاد میگیره اما قرار نیست استفاده کنه.  پسر من هر روز ی سوالی میپرسید من می موندم چی جواب بدم. ولیکن حساسیت هم نشون ندادم گفتم اینجا یاد نگیره بالاخره روزی به گوشش میخوره بهتره اینه که شاسمنگول بار بیاد.  نمیشه بچه رو پاستوریزه بار آورد بالاخره همه چی به گوشش میخوره مهم اینه که استفاده نکنه اونم به داخل خونه مربوطه که پدر و مادر چجور باشن 

عزیزم این اولشه وقتی بره دبستان تا کلاس ششم هر چی که تو عمرش بلد نبوده یاد میگیره اما قرار نیست استف ...

بله قبول دارم

بچه منم میشنید خبلی چیزارو به منم میگفت ولی اصلا ب کار نمیبرد

امروز نمیدونم چرا گفته بود.خودش گفت حواسم نبود

چرااخههه؟😔😔

چون مغز وقتی در موقعیت هیجان باشه، حافظه خیلی قوی میشه

مثلا ما خودمون داخل ورزشگاه یا موقع مسابقه یا ترس یا خوشحالی، لحظات رو خیلی خوب یادمونه که چیکار کردیم

برای بچه شما هم همینه. چون این رفتار شما خیلی هیجانی بوده مطمئنا بچه تون هم ترسیده و شوکه شده و خیلی خوب یادش میمونه

حتی اگر فحش های دیگه ای یاد بگیره اما یادش میمونه که مامان بخاطر این کلمه این رفتارو داشت( مسلما کلمه هم یادش میمونه)

من بااینکه بیاد ازم بپرسه که مشکلی ندارمببینم تکرار میکنه حالم بد میشه

خب پسر منم همون یکیو پرسید

یاد گرفته مدام میگن با دوستاشون باسن به هم

یه دوست سیاه پوست داره یهو شلوارشو جلوی اینا میکشه پایین،

اونروز یکی از دوستاش که هنوزم مدرسه نمیره جلوی من یه حرف مثبت هجده زد به پسرم یعنی هنگ کردم و هنوزم هضمش نکردم،(یه چیزی مربوط به مسائل جنسیی دخترو پسر )که خودم سی سالگی یادش گرفته بودم

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝