2777
2789
عنوان

حالم بده امشب پسرم فحش یادگرفت

940 بازدید | 103 پست

امروز عصررفته بودم خونه مادرشوهرم اینا

پسرمم با بچه جاریم بازی میکردن.خونه مادرشوهرم اینا بجوریه که یه کوچه خلوت جلوخونشون دارن

بعد اینکه سیب زمینی سرخ کرده هاشونو خوردن با پسرجاریم رفتن یکم توکوچه بازی کنن.بچه من ۶سالشه بچه جاریم ۹سالشه.

بعد ک رفتن بچه همسایه کوچه کناری هم اومده بود با تفنگش باهاشون بازی

بعد ی حرف زشوی زده بود ببخشید برای اینکه بهتر راهنماییم کنین میگم چیه‌.(گفته بود ک..ی..رخر)بچه منم تاحالا اصلاااااا نشنیده بود.بعد ک اون گفته بود بچه من تکرار کرده بود یبار

بعد ک اومدن توخونه تعریف کردن ک اینجوری شد

منم برق از مشام پرییید و دادزدم سرش گفتم تو غلط کردی گفتی تو بیجا کردی گفتی...

گفتم اگه یبار دیگه تکرار کنی میزنم توسرت میزنم تو دهنت....

خودش اصن نمیدونست معنیش چیه؟فقط تکرارکرده بود.

بعد ک آرومتر شدم براش گفتم یعنی چی گفت وای چقدر معنیش بد بوده.

حالا حالم خیلی بده بچها

خیلی سرش دادزدم و دعواش کردم.بعدم گفتم دیگه نمیتونی بری خونه مامانجون.

اصلا ن من ن باباش اینحرفارو نمیزنیم

توخونواده هم کسی نمیگه ولی امروز یادگرفت

خیلی میورسم یوقت دوباره نگه

هم ناراحتم ک این حرفو یادگرفت هم ناراحتم که سرش دادزدم خیییلی

هم اینکه خونه مادرشوهر بودم و جلو اونا بد شد.

چرا من بدبختم اینقدر؟😔

خودم گیدونم بچم اصلا منو نمیخاد

ولی ازش بپرسی میگه دوست دارم

ولی الکیه.ازم میترسه بیشتر

نتونستم خوب باشم و خوب مادری کنم

نشد ک بشه

خراب شدخیلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم وقتی یه حرف زشت میزنن

نباید اینطوری برخورد کنی

هیچ ری‌اکشنی نشون نده

خودش بعدش یادش میره

وقتی اینقدر تند برخورد کنی بیشتر در موردش فکر میکنه و یادش میمونه

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

نباید داد میزدی باید اروم میگفتی و توضیح میدادی چیز بدیه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

چقدر تند برخورد کردی دختر

اون بچه نمیدونسته معنی حرفش بده تو چرا اینقدر آتیشی شدی.بچه ات اینجا یاد نگیره تو مدرسه یاد میگیره

باید بهش یاد بدی هرچی میشنوه رو تکرار نکنه 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
یعنی اصلا مهم نیست؟گفتم اگه بگی یبار دیگه میزنم تودهنت پرخون بشهدرصورتیکه من اصلا دست روش بلند نمیکن ...

نه مهمه 

ولی تو خیلی قشقرق ب پا می‌کنی 

ی بار ی حرف بد زد تموم ول کن دیگه تذکر دادی هی واس چی خودخوری می‌کنی 

این کاربری دست چند نفره