2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی میگی شما؟ الان با کلی درد و ورم راضی هستم قطعا بگذره بهتر میشه

بابا یه روزه عمل کردی از چی راضی ای وقتی حتی نمیدونی نتیجش چیه😂 میگم بذار تجربه کنی چی به چیه

یه دو ماه بگذره

اونموقع میتونی راهنمایی کنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من که فکر میکنم بیشتر برا تبلیغه چون مزخرفتر از این عمل نداریم :(((

ناقص سازی جنسیه

لابیا عصب داره

فک کن ببری عضوی که عصب داره رو بندازی دور واسه زیبایی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من که فکر میکنم بیشتر برا تبلیغه چون مزخرفتر از این عمل نداریم :(((

این عمل و نمی‌دونم ولی گاهی یه کار زیبایی تاثیر خیلی زیادی روی اعتماد به نفس خود آدم و روابط بهتر زناشویی می‌ذاره.....

من خودم بعد زایمان هام شکمم مث پیرزنا  شل و آویزون بود بعد از عمل آبدو خیلی تو کیفیت رابطه زناشویی مون تاثیر گذاشت.

بابا یه روزه عمل کردی از چی راضی ای وقتی حتی نمیدونی نتیجش چیه😂 میگم بذار تجربه کنی چی به چیهیه دو ...

عمل همون لحظه مشخصه ظاهرش

واسه چی دو ماه بگذره؟ قطعا که دوماه بگذره هیچ ورمی نداره و عالیه از الان معلومه

ناقص سازی جنسیهلابیا عصب دارهفک کن ببری عضوی که عصب داره رو بندازی دور واسه زیبایی

خیلی موارد استثنایی نیاز به این عمل دارن منتها متاسفانه صنعت پو رن سلیقه هارو هدایت می‌کنه و اکثرا دنباله رو اونن دیگه ،دماغ و ژل تموم شد رسیده به لابیلا و خدا میدونه چی بعدا:/

الان میدونی تاثیری در میل و لذت جنسیت داره یا نه؟؟؟؟؟پس بذار بگذره بعد از نتیجه بگو

نمیفهمه دیگه

میگه از الان عالیه مشخصه😂

خیلی موارد استثنایی نیاز به این عمل دارن منتها متاسفانه صنعت پو رن سلیقه هارو هدایت می‌کنه و اکثرا د ...

درخواست دارم عمل بالا کشیدن تخم مرغ شل و ول مردا رو هم مد کنن

مگه میشه علم پزشکی انقد زن ستیز؟