2777
2789
عنوان

شما بگید حق دارم عصبی بشم یا نه

205 بازدید | 17 پست

چندتا از دوستامون تازه فهمیدن که من باردارم

هرکدوم جدا جدا زنگ زدن به شوهرم تبریک گفتن و هیچچچچی به من نگفتن!! منظورم از جدا جدا اینه که همه تو به جمع نبودن بگم اتفاقی بوده یه بار زنگ زدن مثلا.. همه هم ۱۱ شب به بعد ،شوهرم میگه خب شاید فکر کردن تو خوابی نخواستن مزاحم شن!

انقدر عصبی و حرصی شدم باهاش دعوا کردم گفتم دفاع نکن از ۴ تا بیشعور

خیلی دلم میخواد به روشون بیارم ولی نمیدونم چه جوری

مساله تبریک گفتن یا نگفتن اونا نیست

فقط میخوام بفهمن که کارشون خیلی مسخره بوده

آدمای مشکل دار و بیشعوری هم نیستن اصلا واسه همین تعجب میکنم از کارشون که یعنی چی؟!

سطح خودتو با این کار پایین میاری

میخواستن میگفتن،نخواستن، پس به درک

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی(چند وقت پیش)این کارو کردن؟؟؟؟حس میکنم برات سورپرایز دارن..هماهنگن

نه بابا چه سورپرایزی

دوستای مشترکمونن همه با هم دوستیم

زن و شوهر تصویری زنگ زدن به شوهرم تبریک میگن!

نمیفهمم واقعا

سطح خودتو با این کار پایین میاریمیخواستن میگفتن،نخواستن، پس به درک

بیشتر تعجب میکنم از رفتارشون

یکی از دوستامون که فهمیده بهشون گفته

پیش هرکدوم رفته خبرو داده بعد شماره شوهرمو گرفتن تبریکککک..همه دسته جمعی با هم! یه کلمه از من هیچی نگفتن با حای نگفتن به فلانی هم تبریک بگو مثلا!

بیشتر تعجب میکنم از رفتارشونیکی از دوستامون که فهمیده بهشون گفتهپیش هرکدوم رفته خبرو داده بعد شماره ...

خلن

انگار شوهرت حامله شده😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خب وقتی میگی آدمای مشکل داری نیستن قضاوت الکی نکنمعلومه زیادی حساسیبه قول دوستمون شأن خودتو نيار پای ...

ولی دلم میخواد به شوخی هم که شده کار زشتشونو به روشون بیارم

غیر مستقیم

مثلا وقتی دیدمشون دست بکشم رو شکم شوهرم و به شوخی بگم بار شیشه داره نازشو بیشتر بکشین😡😂

خلنانگار شوهرت حامله شده😂

بخدا منم از همین هم حرصم میگیره هم خندم میگیره

شوهر خنگ منم خر ذوووووق از تبریک اونا😒😂 میگم اونا گاون تو یه کلمه نمیتونی بگی به مادر بچه هم تبریک بگین 

خیلیییی با هم صمیمی و راحتیم

به شوخی میتونم هزار تا تیکه بندازم بهشون

قبلنا برام مهم نبود،نمیدونم شاید به خاطر هورمونای بارداری اعصابم به هم ریخته

ولی دلم میخواد به شوخی هم که شده کار زشتشونو به روشون بیارمغیر مستقیممثلا وقتی دیدمشون دست بکشم رو ش ...

با این کار بهشون ثابت میکنی تیری که پرتاب کردن قشنگ به هدف خورده

بخدا منم از همین هم حرصم میگیره هم خندم میگیرهشوهر خنگ منم خر ذوووووق از تبریک اونا😒😂 میگم اونا گا ...

اصلا فکرشم نکن

خودشون شعورشون باید برسه اگر نمیرسه تو باید روی اطرافیانت تجدید نظر کنی