2777
2789
عنوان

استوری دخترخاله حسودم درمورد من

292 بازدید | 10 پست

کلا بکی از خاله هام و دختراش کل زندگیشون فقط حسرت منو خوردن، اگر همین انرژی رو روی زندگی خودشون میذاشتن الان دختراش یه گوهی شده بودن. 

استوری گذاشته میگه نمیدونم چرا اونایی که دماغ عمل میکنن قیافه میگیرن بابا شماها ذگه قیافه داشتید که عمل نمی‌کردید. ویه عالمه ایموجی خنده. 

دوماهه عمل کردم من، تو توهمات خودش فکرمیکنه من واسشون قیافه میگیرم درصورتی اصلا من فکرم بهشون نمیکنم در همین حد بی اهمیتن برام چه برسه بخوام قیافه بگیرم 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاکش کن راحت

بلاک براچی 

درحد بلاکم برام مهم نیستن

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

اگه بهشون فکرم نمی کنی و اینقدر برات بی اهمیتن...همین یعنی قیافه گرفتن به نظرم حس درستی ازت گرفتند..

قشنگ تونستم تصور کنم یه نفر که میاد و رد میشه و بت فکرم نمی کنه چه جوری حس قیافه گرفتن به آدم دست میده ...

چرا با دخترخاله هات دوست نیستی باشون مهربون نیستی چرا نباید برات مهم باشن 

مگه چه دشمنی ای با هم دارید؟

اگه بهشون فکرم نمی کنی و اینقدر برات بی اهمیتن...همین یعنی قیافه گرفتن به نظرم حس درستی ازت گرفتند.. ...

کسی که انقدر حقیر و عجیبه که استوری تیکه دار میذاره فکرنمیکنم اصلا ارزش مهربونی داشته باشه