یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه پدرت نمیرسه به خرجاتون خب مامانتم کمک کنه،میخواد چکار همش پولو ذخیره کنه ارامشو بگیره از خانوادش
انقد باهاش حرف زدم فایده نداره میگه یه عمر حقوقمو به بابات میدادم نه خونه درستی خرید نه ماشین چیزی اضافه نکرده بهش اعتماد ندارم الان چندین ساله سر این موضوع زندگی ما جهنمه و هر روز دعوا
آخه گناه ما چیه این وسط بخدا از زندگیم بیزارم گفتم حداقل آزمون بدم قبول شم کمک خرج باشم اما اونم قبول نشدم بابامم نه که نخواسته زورش نمیرسه یهو قیمت خونه ماشین سر به فلک کشید الان هم حقوقش به نصف برج نمیرسه همش از پس اندازی که داره برا خرید ماشین جمع میکنه برمیداره به مامانم میگم خب تو کمک کن بتونیم ماشین بخریم میگه به من مربوط نیست
زن و شوهر مشکل دارن .من گهگاهی شوهرم از پول من برای مادرش خرید میکنه ولی اصلا به رویش نمیارم فقط بخاطر آرامش بچها می.مادرتپن چه فکر میکنه.من برا پسران خونه درست کردم ماشین خریدم .مادر یعنی.گذشت بخشش به تمام معنا برای بچهات.وگرنه بچها به کی دل خوش کنن