2777
2789
عنوان

کسانی که شاغل هستن حقوقشون تو خونه خرج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 36 پست

کارتامونو از هم قایم نمیکنیم کارتا رو میزاریم یه جایی هر کی خواست برمیداره

زندگی مشترک یعنی پول و همچیز مشترک

اره حقوقمو تو خونه هم خرج میکنیم هزینه زندگی بالاهه اما پس انداز هم میکنیم

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... ! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارتامونو از هم قایم نمیکنیم کارتا رو میزاریم یه جایی هر کی خواست برمیدارهزندگی مشترک یعنی پول و همچ ...

کاش مامان منم اینو می‌پذیرفت نصف مشکلاتمون حل میشد

من هنوز ازدواج نکردم ولی تو خونمون هر برج سر اینکه مامانم حقوقشو نمیده تا آخر برج دعواست

اگه پدرت نمیرسه به خرجاتون خب مامانتم کمک کنه،میخواد چکار همش پولو ذخیره کنه ارامشو بگیره از خانوادش

اگه پدرت نمیرسه به خرجاتون خب مامانتم کمک کنه،میخواد چکار همش پولو ذخیره کنه ارامشو بگیره از خانوادش

انقد باهاش حرف زدم فایده نداره میگه یه عمر حقوقمو به بابات میدادم نه خونه درستی خرید نه ماشین چیزی اضافه نکرده بهش اعتماد ندارم الان چندین ساله سر این موضوع زندگی ما جهنمه و هر روز دعوا 

اگه اینجوره حق داره

آخه گناه ما چیه این وسط بخدا از زندگیم بیزارم گفتم حداقل آزمون بدم قبول شم کمک خرج باشم اما اونم قبول نشدم بابامم نه که نخواسته زورش نمی‌رسه یهو قیمت خونه ماشین سر به فلک کشید الان هم حقوقش به نصف برج نمی‌رسه همش از پس اندازی که داره برا خرید ماشین جمع می‌کنه برمیداره به مامانم میگم خب تو کمک کن بتونیم ماشین بخریم میگه به من مربوط نیست 

آخه گناه ما چیه این وسط بخدا از زندگیم بیزارم گفتم حداقل آزمون بدم قبول شم کمک خرج باشم اما اونم قبو ...

خرج خیلی بالاست متاسفانه! یک نفرنمیرسه خرج خانواده رو بده

مادونفریم شاغلیم دوتایی باز کم میاریم گاهی!

میگه بابات قدر ندونسته دیگه یه قرون هم نمیدم

زن و شوهر مشکل دارن .من گهگاهی شوهرم از پول من برای مادرش خرید می‌کنه ولی اصلا به رویش نمیارم فقط بخاطر آرامش بچها می.مادرتپن چه فکر می‌کنه.من برا پسران خونه درست کردم ماشین خریدم .مادر یعنی.گذشت بخشش به تمام معنا برای بچه‌ات.وگرنه بچها به کی دل خوش کنن