2777
2789
عنوان

رژیم خفن من😌

136 بازدید | 13 پست

از شام تا ناهار روز بعد فستم 

ناهارم متعادل میخورم 

بعدازظهر یهو مثل امروز شیر موز و کیک میخورم🤣

شام هم که دیگه کلا رژیم و فراموش میکنم✋🏻شام که میخورم تازه یادم میاد که رژیم بودم😌

و الان عذاب وجدان شدیدی دارم🥲😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باور کن یه ماه همچین رژیمی داشتم البته کالری شماریم میکردم که از حدم بیشتر نخورم ولی بعضی وقتا میخور ...

نه من ثابت موندم نه کم کردم نه زیاد 

همینکه زیاد نکردم شکر البته✋🏻

تو تنها نیستی منم رژیمم امشب تا خرخره خوردم🤣

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

😂🥴آروم شدم

😋🥴😂

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

فقط یک توصیه تا میتونی پروتیین بخور. مثلا من امروز ظهر مرغ و مزه دار کردم و سرخ کردم با کاهو و گوجه ...

آخه من سرکارم و خونه نیستم دیگه وقتی میام بیشتر وقتا انقدر خسته و گشنم هرچی باشه مجبورم بخورم🤷🏻‍♀️

آخه من سرکارم و خونه نیستم دیگه وقتی میام بیشتر وقتا انقدر خسته و گشنم هرچی باشه مجبورم بخورم🤷🏻‍♀️

درست کردنش نیم ساعت بیشتر وقت نمی بره منم هم بچه کوچیک دارم هم شاغلم ولی امروز تصمیم گرفتم غذامو جدا کنم