2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من من من

شما مرغو تیکه کن اندازه ریز نه ولی کوچک اندازه ران مرغ باشه قطعاتت

بریز تو قابلمه روش پیاز ریز کن فلفل دلمه ده الی پونزده تا هل یکم زعفرون با نمک و آب بزار بجوشه زیرش کم کن تا بپزه بیست بیست

🍃🍃🍃

مرغ و از شب قبل از فریزر در میاری تا برای فردا یخش باز شه نکته ی اول اینکه مرغ یخ داشته باشه بو میگیره 

یک پیاز رنده ریز میکنی  و میریزی تو قابلمه مرغ هارو میزاری توش تا با بخار اب پیاز بوگیری بشه اب پیاز تموم شد یکم کره میزنی و نم نم تفت میدی بعدش یک قاشق سر خالی رب میزنی و باز تفت میدی  بعد یه دونه گوجه نرم رنده ریز میکنی و زرد چوبه و اویشن و نمک میزنی  اب جوش بریز تا روی مرغ رو بگیرره بعد دو سه تا فلفل دلمه با تکه های بزرگ میریزی 

میزاری بپزع با این روش اب مرغ غلیظ و خوشمزه میشه بعد از پخت فلفل هارو جدا کن و تو ابش ابلیمو و زعفرون بزن 

من مرغ و میریزم ابکش و استخونا و خون مرده هاشو میگیرم و سرخ میکنم 

میچینم ته ظرف و اون اب غلیظ و باز اضاف میکنم  عالی میشه در ضمن پودر کاری یادت نرره 

این بهترین روشه و مرغای من خیلی معروفه

  فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...

من اول مرغو میزارم میجوشه با پیازو نمک واب و زردچوبه بعد ک پخت کمی و اون اب کثیفشو دور میریزم مرغامو میشورن بعدش یکی کی تو روغن وزردچوبه و فلفل سرخشوت میکنم و تو قابلمه جدا میزارم قشنگ میزارم قهوایی وطلایی بشه بعدش ک سرخشون کردم 

میام تو روغن پیاز نگینی زیادی رو سرخ میکنم و بعدش بهش رب میزنم و ربشم میزارم قشنگ سرخ بشه بعد ادویه ونمک وفلفل سیاه و قرمز میریزم یه مقدا ابلیمو وابغوره و زعفروتم اضافه میکنم و و 

دراخر هویچ و فلفل دلمه ایی پخته شده رو داخل پیازامیریزم و تفتشون میدم و بعدشم مرغامو اضافه میکنم ولیموعمانی و اضافه میکنم و دراخرم اب جوش ب حدی ک فقط روی مرغو بگیره میریزم و دم کن میزارم روش تا حالت بخار پز بگیره و ومیزارم لپزه یعنی 

عالیییییییی میشه

همسرم از همسری از همه سری😍دوست دارم 
خورشتی عزیزم

اول خوب گوشت خام مرغ وسرخ کن خوب خوب که سرخ شد.پیاز وسیر رنده کن وداخل روغن سرخ کن بعدباربع گوجه وادویه مخصوص مرغ بزار ربع گوجت کمی تفت بخوره اب بریز بعدحتما فلفل دلمه ای هم خوردکن بریز داخلش جوش اومد زیرش وکم کن وبزار اروم بپزه البته من یه هویچم حلقه حلقه میکنم میریزم داخلش خوب میشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز