مرغ و از شب قبل از فریزر در میاری تا برای فردا یخش باز شه نکته ی اول اینکه مرغ یخ داشته باشه بو میگیره 
یک پیاز رنده ریز میکنی  و میریزی تو قابلمه مرغ هارو میزاری توش تا با بخار اب پیاز بوگیری بشه اب پیاز تموم شد یکم کره میزنی و نم نم تفت میدی بعدش یک قاشق سر خالی رب میزنی و باز تفت میدی  بعد یه دونه گوجه نرم رنده ریز میکنی و زرد چوبه و اویشن و نمک میزنی  اب جوش بریز تا روی مرغ رو بگیرره بعد دو سه تا فلفل دلمه با تکه های بزرگ میریزی 
میزاری بپزع با این روش اب مرغ غلیظ و خوشمزه میشه بعد از پخت فلفل هارو جدا کن و تو ابش ابلیمو و زعفرون بزن 
من مرغ و میریزم ابکش و استخونا و خون مرده هاشو میگیرم و سرخ میکنم 
میچینم ته ظرف و اون اب غلیظ و باز اضاف میکنم  عالی میشه در ضمن پودر کاری یادت نرره 
این بهترین روشه و مرغای من خیلی معروفه