2777
2789
عنوان

کسایی که باشگاه‌ میرن‌میشه بیان

123 بازدید | 16 پست

سه‌شنبه رفتم روز اولم بود مربیم‌ هم‌گفت رفتی خونه‌ بدن‌ درد داری قبل خواب قرص منیزیم بخور 

منم سه‌شنبه درد زیادی‌ نداشتم که نیاز به‌قرص داشته باشم ولی خوردم

صبح یعنی امروز که بیدار شدم خیلی درد دارم خیلی قسمت رون و باسن و بالای شکم یعنی وقتی راه‌ میرم یا وقتی بشینم و بلند بشم درد دارم

فردا صبح هم باید برم باشگاه چیکار‌ کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعداز باشگاهت حتما دوش بگیر... بجز ورزشت توی باشگاه، در خونه هم تمرین داشته باش یا پیاده روی کن... هفته بعد بدنت نرم تر میشه

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  

عیبی نداره بنظرم قرص نخور نمیدونم.

ولی تا چند وقت اینجوری من قبلا باشگاه میرفتم‌

خود ورزش کردنه دردت رو کمتر میکنه تا ماه اول اینجوریه بعد عادی و خوب میشه

میشه لطفا برای حاجت روایی من دعاکنید م😔

یه سوال دختر من تکواندو میره وقتی پریوده مشگلی پیش نمیاد بره؟

اگه پریودش به طوری نیست که از درد نتونه کاری کنه خوبه براش ولی بهتره حرکات خیلی سنگین و شتاب دار رو آروم و سبک تر انجام بده توی اون مدت چون من خودم چندبار توی رزمی به نقطه حساسم ضربه خورد😅

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی