2777
2789

دختر توی رابطه مخصوصاااا ازدواج، پرخرج باشه بهتره یا کم‌خرج؟ میگم زنی که خرج داره ارج داره بعد آقایون میگن نه برعکسه😑

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متعادل

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

عقل و خرد شما چه حکم می‌کنه؟!

یک زوج متین و شریف رو در نظر بگیرید.

حالا فکر می‌کنید زن این خانواده برای ارج و قرب پیدا کردن، خرج اضافی می‌تراشه برای مرد خانواده و با به زحمت انداختنش برای تامین هزینه‌ها احترام  به دست می‌آره؟!

یا زن خانواده با پرهیز از هزینه‌ی غیر ضروری و کم‌هزینه کردن خانواده، ارج و قرب و احترام مضاعفی از مرد خانواده دریافت می‌کنه؟!

اقایون الان پرنسس شدن معلومه کم خرج، تازه اینقدر داشته باشی خرج اونارم بدی

ارههههه بخدااا

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

عقل و خرد شما چه حکم می‌کنه؟!یک زوج متین و شریف رو در نظر بگیرید.حالا فکر می‌کنید زن این خانواده برا ...

آره خب حرف شما کاملا منطقیه ولی کسایی که من خرجن خیلی خودشون اذیت میشن و به جورایی همسرتون بد عادت میشه انگار

من کم خرج بودم پشیمون شدم. فکر میکنم لازمه آقای همسر بدونه خواسته های شمارو، نه جوری که شرمنده بشه، جوری که انگیزه بگیره تلاش کنه برای اون خواسته های شما.

اگر فکر کنه شما همین آدم کم خرج و بدون بلندپروازی هستید چندان خوب نیست به نظرم.

من کم خرج بودم پشیمون شدم. فکر میکنم لازمه آقای همسر بدونه خواسته های شمارو، نه جوری که شرمنده بشه، ...

دقیقاااااااا

بالاخره یه هم نظر پیدا شد