2777
2789
عنوان

حسرت مادر شدن

192 بازدید | 17 پست

خدایا یعنی من نمیتونم مادر شم😭😭شوهرم کارشو از دست داده ، با چه جراتی بچه بیارم😭😭😔😔دلم خوش بود از این ماه میتونیم اقدام کنیم😭😭

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)

خدا بزرگه صبر کن فعلا ایشالله موقعیتش برات پیش میاد 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خدا کریمه ..جوش نزن ..اینروزا میگزره 

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم حسرتش موند ب دلم 

نزدیک ۳۶سالمه و بیکارم و مجردم تو شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم همسنوسالام عروس داماد دارن 

دیگه کیه ک حاضر باشه با دختر ۳۶ساله ازدواج کنه بجز پیرمرد ۷۰ ۶۰ ساله 😔😔

منم حسرتش موند ب دلم نزدیک ۳۶سالمه و بیکارم و مجردم تو شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم همسنوسالام عروس دا ...

عزیزم یکی از فامیلامون تو سن ۴۰ سالگی ازدواج خوبی کرده ، پسره هم سن خودش بود ، پناه بر خدا انشالله خیره

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)

عزیزم یکی از فامیلامون تو سن ۴۰ سالگی ازدواج خوبی کرده ، پسره هم سن خودش بود ، پناه بر خدا انشالله خ ...

شهر من کوچیکه آجی 

از طرفی برادر و زن برادرم بختمو رزقمو بستن مرتب هم برام دعا میگیرن کلید خونه رو دارن و مادرم راضی نمیشه ازش کلید بگیره

منم حسرتش موند ب دلم نزدیک ۳۶سالمه و بیکارم و مجردم تو شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم همسنوسالام عروس دا ...

والله همسن و سالات خیلی زود شوهر کردن که الان عروس داماد دارن ..یعنی همسن من ...مگه میشه؟؟ من هنوز خودمو بیست ساله میدونم و تو بیست سالگیم موندم از روحیات و اخلاق تا پوشش و چهره ...من هنوز جوونم بعد چطوری من عروس دار داماد دار باشم؟؟ پروفایل خودمم یعنی بمن میخوره عروس داماد داشته باشم ،خخخخخ ۳۶که سنی نیست اصلا ...تو بنظرم اوکیی نه رفیقات ..برگه برنده دست توعه نه اونا ...چه فهمیدن از زندگی اخه که اول جوونی بجای جوونی کردن و عشوه گری ،خودشونو غرق کردن تو جبر زندگی و تو اوج جوونی باید بشن ننه بزرگ ..مادر زن ..وای نه ...فکرشم ازارم میده ..نمیخوام هیچوقت یه لحظه خودمو تو موقعیتشون تصور کنم حتی

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

شهر من کوچیکه آجی از طرفی برادر و زن برادرم بختمو رزقمو بستن مرتب هم برام دعا میگیرن کلید خونه رو دا ...

اینچیزا خرافاته دختر ...تو از کجا میدونی واست دعا میگیرن بخاطر یه کلید،خونه داشتن؟؟ دیدی دستشون اون دعاهارو ؟؟

اینچیزا خرافاته دختر ...تو از کجا میدونی واست دعا میگیرن بخاطر یه کلید،خونه داشتن؟؟ دیدی دستشون اون ...

وقتی شما بری مراسم فاتحه خونی  هر پنج شنبه بری و چند دست لباس ببری و هیچی ازت گم نشه و فقط ی پنج شنبه ک از قضا زن برادر هم باشه و شورتت گم بشه شک نمیکنی؟؟؟

چرا هفته های قبل لباسی گم نشد درصورتی ک هفته های قبل لباسی بیشتری با خودت بردی و این هفته ک فقط لباس زیر برده باشی و زن برادر باشه اون وقت گم بشه؟؟؟

وقتی کسی نمیومده خونتون و فقط شما ۴ نفر از اعضای خانواده باشن و فقط اون دونفر بیان و ببینی بالای کابینت فاصله بین سقف و کابینت ی مایع سیاه رنگ پاشیده شده باشه ب دیوار 

بازم خودتو ب ندیدن میزنی؟؟؟

وقتی کسی نیومده باشه خونتون و شما برا ی مدت یک هفته مجبور باشی برا دکتری بری ی شهر دیگه و اونا بیان تمام کمدتو زیرورو کنن و بگردن ببینن چیا داری و ی تیکه از شلوار تو قیچی کنن و دعا بزارن زیر لباساتون بازم میگی خرافانه و دعا رو تو دستاشون دیدی؟؟؟     

عزیزم اینو نگو خدا برات بزرگه 

بنام خدا💛 : واسه شهید شدنم و خشنودی و رضایت خدا از رفتار وکردارم دعا کن 🧡بگید منم واسه خواستتون میفرسم دلم پر میکشه واسه روزی که بگم خدایا ازم راضی هستی وبهم بگه من ازت خشنود بودم بنده من 😥💙خدایا به حق محمد مصطفی  منو به راه خودت ثابت قدم کن و با ایمانی کامل منو به سوی خودت ببر نزار اون دنیا بی کس بمونم همه کس ماتویی یارب  گرغبار دنیا بردلت نشست پس بدان بخدا نخواهی رسید ....پسرم ایمان و محمد همه دنیام ...(البته پسرای آیندم 😁)نامه ایی به همسر آیندم : همسر عزیزم نمیدونم در کجای این جهان هستی والان داری چیکا میکنی ولی هرچی هست برات از الان که نمیشناسمت وندیدمت آرزو میکنم راهت ،راه خدایی باشه ،ووقتی بهم رسیدیم این راه رو باهم بپیماییم چون من  از طرف خانواده خیلی حمایت نمیشم براهمین از خدا یکی مثل تو رو خواستم که در این دنیا همدم ورفیق الهی من باشی ،باهات همنفس بشم .خیلی دوستت دارم ، 🧡چون زندگی در کنار کسی که هدفش خدا باشه برام نهایت لذت دنیاست وان شاءالله باهم همسفر کربلا و مدینه و مکه بشیم گر خدا قسمت کند . در پناه حق باشی همسر آیندم 🤗💛💋.......چقد این روزا دلم تنگ شده برات  بیشتر از هروز هر زمان خداجونم ...... خدایا منو به حال خودم رها نکن منو هم نشین ادمای صادق ، با ایمان و پاک دامن کن .....کسایی که عاشق قران خواندن هستن ....میشه برا خواستم صلوات بفرسین ..... ممنونم اجرتون با خدا ..........خیلی رنگ بنفش رو دوس دارم با این رنگ میخوام بگم که ........ یکی از بهترین برنامه های قرانی ✔قرآن هادی ✔هستش همه چیزش عالیه تفسیر داره، معنا داره ، جزخوانی هم هست و خیلی از چیزایه دیگه ..........بهتون پیشنهاد میکنم حتمن نصب کنید و از خوندن قران لذت ببرید😊..........قطعا پشیمان نمیشید از نصب کردنش .