2777
2789
عنوان

انقدر اون گفته یا علی مدد

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 67 پست
ای وای 😭نه مثل اینکه کلا خیلی به نظر نمیرسه اختلاف سنیمون بیشتر از لحاظ ظاهری اینا

چرا ای وای؟

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

منم بعضی وقتا از سیسی استفاده میکنه 😂😭نه ربطی به بالای ۳۰ سال بودن نداره ولی این لفظای اینطوری که ...

من هر روز دارم باهاش قهر میکنم 

بهم میگه از ریش سفیدم خجالت بکش😂😂

میگه ما دیگه پیر شدیم این کارا زشته برامون😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر روز دارم باهاش قهر میکنم بهم میگه از ریش سفیدم خجالت بکش😂😂میگه ما دیگه پیر شدیم این کارا زشت ...

ماهم به طرز عجیبی هروز داریم دعوا میکنیم نمیدونم چرا😂😭

وای این خوبه باز این نامرد میاد میگه که تو همه رو سفید کردی انقدر اذیتم کردی هیچی ازم نموند 

ماهم به طرز عجیبی هروز داریم دعوا میکنیم نمیدونم چرا😂😭وای این خوبه باز این نامرد میاد میگه که تو ه ...

من هر موقعه احساس میکنم دیگه دارم تو کل کلا کم میارم میگم قهر میکنماا

اونم میگه وجداناا تو هر کارت کنم قهر میکنی

راست میگه😂😂😂

من هر موقعه احساس میکنم دیگه دارم تو کل کلا کم میارم میگم قهر میکنماااونم میگه وجداناا تو هر کارت کن ...

وای دفاع خوبیه دیگه کاری نمیتونه بکنه 

من میزنم زیر گریه طفلک هول میشه نمیدونه چیکار کنه 😂

وای دفاع خوبیه دیگه کاری نمیتونه بکنه من میزنم زیر گریه طفلک هول میشه نمیدونه چیکار کنه 😂

گریه چرا عزیزم

اخی

من اینقدر غر میزنم بهش بهم میگه کلثوم اکبری😂😂

مثلا اخرین دعوامون بخاطر این بود من سر کار بودم نمیتونستم باهاش صحبت کنم طفلک زنگ زد باز من جوابشو ندادم اومدم خونه باهاش قهر کردم

گفتم من نمیدونم تو باید یه کاری میکردی من دلم برات تنگ شده بود 😂😂😂

گریه چرا عزیزماخیمن اینقدر غر میزنم بهش بهم میگه کلثوم اکبری😂😂مثلا اخرین دعوامون بخاطر این بود من ...

من کلا از بچگی اینطوری بودم کلا اشکم دم مشکمه تو همه بحث ها میزنم زیر گریه و جیغ جیغ میکنم  واقعا بعضی وقتا دلم براش میسوزه خیلی مظلوم میشه 😂

خوبه که اینطوری 

کلثوم اکبری رو واقعا دوست دارم😂😭

وای دیگه واقعا این خیلی قهر بی ربطی بود 😂