2777
2789
عنوان

انقدر اون گفته یا علی مدد

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 64 پست
من ۱۸ سالمه اون ۳۱ سالشه

😃😃

چه باحال

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار خواهرزاده ۱۰ سالم هی میگفت اگر لاتی برا ما شکلاتی 

بعد تو دعوا با همکلاسیم خیلی جدی اینو گفتم بهش🤣😭😭

دوتامون یه لحظه هنگ کردیم

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

یه بار خواهرزاده ۱۰ سالم هی میگفت اگر لاتی برا ما شکلاتی بعد تو دعوا با همکلاسیم خیلی جدی اینو گفتم ...

وای خیلی لحظه عجیبیه وقتی یه چیزی که از یکی یاد گرفتی رو میگی 😂😭

عجیب بود واسم آخه همه میگن که اشتباهه و این حرفا

واسه منم همین باحال بود

چند تا تاپیک قبلت خوندم رابطه بامزه ای دارید😁

به نظر نمیرسه فاصله سنیتون

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

حالا پارتنر من بر عکسهتیکه کلام های منو میگهتو طول روزم میگه ازشون استفاده میکنم کلی میخندمربطی به ب ...

منم بعضی وقتا از سیسی استفاده میکنه 😂😭

نه ربطی به بالای ۳۰ سال بودن نداره ولی این لفظای اینطوری که یا علی مدد و. مشتی هستیو چه میدونم خاکتم و اینا برای پسرای بالای ۳۰ ساله😭

واسه منم همین باحال بودچند تا تاپیک قبلت خوندم رابطه بامزه ای دارید😁به نظر نمیرسه فاصله سنیتون

ای وای 😭

نه مثل اینکه کلا خیلی به نظر نمیرسه اختلاف سنیمون بیشتر از لحاظ ظاهری اینا