2777
2789

دخترخالم خیلی ناز و خوشگل و مهربونه ادم دلش میخواد بخورش😍🥺چنننندسالیه پسرخالم بددددجور عاشقشه 

همهههه هم میدونن ولی خب چون شرایطش اوکی نیست هنوز رسمی خواستگاری نرفتن 

بعد امشب رفته بودیم خونه یکی از فامیلا که از کربلا اومده بود 

یکی از اقوام نه چندان نزدیک دخترخاله رو خواستگاری کرد برا پسرش 

یهو پسرخالم غیرتی شد بلند شد رفت بیرون بعد هی صداش میومد خجالت نمیکشه دختری که نشون شده رو خواستگاری میکنه 

یهو بابای این گفت کی فلانی نامزد کرده ما خبر نداریم 

خلاصه ماجرای شیر تو شیر و خیلی باحالی بود من جای دخترخالم ذوق کرده بودم🤣🤣🤣

خودم خوبم شکرخدا هیچکس عاشقم نیست😌😂😪

شماهم ماجرایی داستانی چیزی از عشق و عاشقی دارید تعریف کنید 🤭

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیم عاشق ما نیست و نبود😬

حق به خدا😂🤧

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

تا عکس دخترخاله نبینیم از اینجا نمی ریریریریرم

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

آخیی دختر بیچاره، حتما کلی خجالت کشیده. من خودم پیش نیمده از این چیزا برام😂

وای اره خیلی ناراحت بود میگفت آبروم رفت گفتم الان کلی کلاست رفته بالااااا دختر چی میگی😁