2777
2789
منم اصلاااااااا ارایش نمیکنم اما ضد افتابو ۲ ماهی میشه شروع کردم 😂😂😂بخداا حس خوبی میده مراقبت از ...

تو نمیدونی من لجباز ترین آدم دنیا برای خودمم دیگه مراقبت از خود پیشکش😂ولی خدایی حالش نیست یعنی اصلا کمم میرم بیرون این دورانم مجبوری خیلی جاها میرم اصلا بعد کنکور آدم بی مصرف تنبلی شدم😂

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی
من اعتقاد دارم اگه ادم حواسش به پوستش باشه ،در حد یه رژ سبک برای جون دادن به رنگ لب کافیه 🥲

آخ تو مثل من ساده پسندی یعنی هر چی ساده تر جذاب تر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا از کجا میدونی زرنگ و باهوشم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣راستی کاری داری عزیزم درخواستت رو قبول کنم؟

ببین من دقیقاااا یادم نمیاد چی اتفاق افتاده بینمون اما یه حسی ازت دارم که باهوشی🥲😂😂😂حرفارو یادم نیست اما حس ها رو یادمههه😂🥲🥲تیزهوشانی ؟من نمونه درس میخوندم 

خدایی؟؟؟😂🥲ببخشییی دستممم خوردههه😂😂

بابا تو از منم خوبتری تو این موقعیت اصلا عنوان تاپیک نگاه ولی حال کردم باهاتخب داداش واسه منم جریان ...

واییییی چقدرررر میفهممتتتت 

واقعا درست فهمیدم بخدا فکرمون عیننن همهه 

من فکر کردم تو از اوللللل انقد عاقل بودی و بدون تجربه این اعتقادو داشتی ،فکر نکنم کسی بدون تجربه این چیزا رو بدونه مگه اینکه حرف بقیه رو گوش داده باشه 

هعییی🥲🥲

تو نمیدونی من لجباز ترین آدم دنیا برای خودمم دیگه مراقبت از خود پیشکش😂ولی خدایی حالش نیست یعنی اصلا ...

وای ولی گفتییییی .... تنبلی.... درد بی درمون.... منم دارم.... خیلی بدههههعهع خدیاااااااا تسنیدبنیمزننزنر

ببین یعنی به زور حرکت میکنم حالا نمیدونم تو تعریفت از تنبلی چیه🥲😂😂😂😂

واییییی چقدرررر میفهممتتتت واقعا درست فهمیدم بخدا فکرمون عیننن همهه من فکر کردم تو از اوللللل انقد ع ...

نه بابا مارو چه به عاقلی خب ولی از دنیا ممنونم که این تجربه ها رو تو سن کم داشتم که نزاشت بزرگ شدم ضربه های بدتری بخورم اصلا تنهایی لاتی تره😂😂

وای ولی گفتییییی .... تنبلی.... درد بی درمون.... منم دارم.... خیلی بدههههعهع خدیاااااااا تسنیدبنیمزن ...

من اصلا حرکت نمیکنم😂😂تنها حرکتم از اتاق به دسشوییه😂