2777
2789
همه اینا ک گفتی رو منم هستم😂😂از لبوبو خوشم نمیاد دیگ چی ب ارایش و.. علاقه دارم ولی حوصلشو ندارم دخ ...

لبوبو واسه من ترسناکه بر عکس بقیه

شاید باورت نشه آرایشو اصلا نیستم یعنی اینجوری بگم من تا حالا یه ضد آفتابم نزدم خیلی میگن اشتباهه فلانه میگم طبیعت بدن خودش از همه چی بهتره من ضد آفتاب نمیزنم ولی تا میتونم از آفتاب دوری میکنم

دختر ساده خودم نمیدونم ساده ام یا نه بقیه ام نگفتند بهم اینو نمیدونم😂

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین هستن بدون اینا قبول شن ولی سخت تره البته اگه از دهم یازدهم شروع کنه به خوندن و واقعا۴ کتاب تست ...

من  واسه زیست دوره گرفتم 

نمره م ۱۸ هم نشد 

نمیدونم والا شاید مشکل از منه ...

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

من همسرم دندان پزشکه ۱۲-۱۳ سال پیش با روزی ۸ ساعت خوندن و ی قلمچی رتبه ۲۵۰ شدولی من امسال میخوام کنک ...

خودت چن سالته

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا

خیلی کم اکثرا از مدارس خاصن

همین دختره که احتمالا رتبه یک شده تو تجربی ...

هم ماز بوده .هم قلم چی 

مدرسش فرزانگان ۱ 

دقیقا چون سطح هوش بالاتره دسترسی به منابع راحت تره و تنوع منابع به نسبت قبل ببشتر کنکثر سخت تر شده ...

امیدوارم یه فکری به حال آموزش بشه 

با این سختگیری ها نتیجش شده اون میانگین نمره افتضاح 

پس باید مسیر رو عوض کنن

لبوبو واسه من ترسناکه بر عکس بقیهشاید باورت نشه آرایشو اصلا نیستم یعنی اینجوری بگم من تا حالا یه ضد ...

من یادم نمیاد تاحالا کرم پودر زده باشم😂