2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نتایج اومده یا هنو؟

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا

خوابو خیلی دوست دارم مث خودت اصلا همیشه میگم توی زندگی من خواب خیلی مقدسه فیلم تنهایی دیدن توی شب رو ...

عاشقتممم ینییی🥲🥲😂😂😂هیچوقت به هیچ کس انقدر اطلاعات نداده بودم😂😂😂😂دیوونه دوست داشتنییییی💜😂

خوب پس خوبهههه تفاهم زیادییی داریم با همم احتمالا طرز فکرمون شبیه هم باشه💃💃💜

الان طرف میگه سالانه ۲۰‌میل فقط پول مشاور میداده .واقعا همه این شرایطو دارن؟

من همسرم دندان پزشکه ۱۲-۱۳ سال پیش با روزی ۸ ساعت خوندن و ی قلمچی رتبه ۲۵۰ شد

ولی من امسال میخوام کنکور بدم ۳۵ مشاوره دادم

کلی کتاب تست،ماز،کلاس ساعت مطالعخ بیشتر باز سخت تره واقعا الان هزینه نکنی سخته چون رقابت سنگینه اموزشا بیشتز شده ب همون نسبت کنکور سخت تره

من همسرم دندان پزشکه ۱۲-۱۳ سال پیش با روزی ۸ ساعت خوندن و ی قلمچی رتبه ۲۵۰ شدولی من امسال میخوام کنک ...

بعد میگن عدالت 

کو عدالت؟ مگه شرایط همه یکسانه اخه

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

الان طرف میگه سالانه ۲۰‌میل فقط پول مشاور میداده .واقعا همه این شرایطو دارن؟

قبلا رتبه برتر ها میمونن میگفتن ما هیچ منبع دیگه ای جز کتاب نداشتیم 

الان هرچی رتبه برتر که هست همه تو ده تا موسسه آزمون میدادن 

پول دادن یه آزمون هم سخته چه برسه بقیش 

یه کتاب تست شده خدا تومن 

هرسال هم کتاب هارپ تغییر میدن یا قدیمی میشه تست ها 

اون بدبختی که بخواد پشت بمونه باید اکثر کتاب هارو نو بکنه

شهریه دانشگاه آزاد و پردیس هم جوری رفته بالا که عملا قشر متوسط و ضعیف رو داره از مدار خارج میکنه 

عاشقتممم ینییی🥲🥲😂😂😂هیچوقت به هیچ کس انقدر اطلاعات نداده بودم😂😂😂😂دیوونه دوست داشتنییییی💜😂خ ...

مرسی عزیزم تو چقدر مهربونی خدایی🤍

قلب سفید هم واسه افراد خاصه:)😂

آره به خدا اصلا میدونی فرد راه نمیدم تو زندگیم با کسیم رفیق بشم در حد عادی بخاطر همین میگم😂اینم یه اخلاقم

آره احتمالا مث همیم فکر کن یه پروفایل چقدر تاثیر داره😂

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی
من همسرم دندان پزشکه ۱۲-۱۳ سال پیش با روزی ۸ ساعت خوندن و ی قلمچی رتبه ۲۵۰ شدولی من امسال میخوام کنک ...

و بچه ها هم قوی تر 

قول کنیم یا نه بلخره بچه های الان نسبت به نسل های قبل باهوشترن حالا درسته زیاد درس نمیخونن

بعد میگن عدالت کو عدالت؟ مگه شرایط همه یکسانه اخه

ببین هستن بدون اینا قبول شن ولی سخت تره البته اگه از دهم یازدهم شروع کنه به خوندن و واقعا۴ کتاب تست خوب برای درسای تخصصی بخره امکانش زیاده

من از درس دور بودم برام نمیشد بدون هیچی 

قبلا رتبه برتر ها میمونن میگفتن ما هیچ منبع دیگه ای جز کتاب نداشتیم الان هرچی رتبه برتر که هست همه ت ...

قبلا فقط کنکور بود طرف روی اون زوم میکرد 

الان نهاییام هست 

طرف واسه اونم باید یکاری کنه 

نمیگم همش باید پول باشه ولی خب 

الان چندتا از رتبه برتر ها از مذارس دولتی هستن؟‌ 

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

و بچه ها هم قوی تر قول کنیم یا نه بلخره بچه های الان نسبت به نسل های قبل باهوشترن حالا درسته زیاد در ...

دقیقا چون سطح هوش بالاتره دسترسی به منابع راحت تره و تنوع منابع به نسبت قبل ببشتر 

کنکثر سخت تر  شده ولی قبولی های خوبی هم میده