2777
2789

الان معدل زیر دوازده یعنی کل ترم مشروطی و باید تمام درس هایی رو حتی اونایی نمرات بالا بود رو دوباره بر داری 

یا فقط مجبور می شی 14واحد برای نرم بعد برداری ولی قبولی 

و برعکس اگه معدلت بالای دوازده باشه ولی یک درس رد بشی تکلیف چیه 

یکی توضیح بده اینا رو خدا خیرتون بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسایی که افتادی باید دوباره واحدشو بگیریاگه نمرت بالا ۱۰ باشه ینی قبولی

معدل زیر دوازده تکلیف چیه یعنی همه درس ها رو افتادی 

مثلا اگه همه درس ها رو با 10و11پاس کنی ولی کل ترم می افتی و قبول نمی شب درسته یا نه

بله قبول میشیاما ترم بعدش فقط ۱۴ واحد یا کمتر میتونی بگیزی

ولی من 10واحدم تاییدشده بود از 18واحد و با اون ده واحد معدلم 11.60شده بود و زده بود مشروطی کل یک بعد دو واحد دیگم تایید شد معدلم شد 12.6مشروطی کل شد 0

من شنیده بودم معدل زیر دوازده کل ترم می افتی انگار درسته 

ولی من 10واحدم تاییدشده بود از 18واحد و با اون ده واحد معدلم 11.60شده بود و زده بود مشروطی کل یک بعد ...

نه اشتباه شنیدی

مثال میزنم: ۵ تا درس گرفتی این ترم

۴ تاشو با نمره لب مرز ینی ۱۰‌پاس کردی

یکیش شده ۷

مشروط هم شدی

فقط اونی که ۷ شده باید دوباره بگیری واحدشو

نه اشتباه شنیدیمثال میزنم: ۵ تا درس گرفتی این ترم۴ تاشو با نمره لب مرز ینی ۱۰‌پاس کردییکیش شده ۷مشرو ...

آخه من مشروطی نداشتم فقط معدلم پایین بود زده بود مشروطی کل 1

پس این معدل باید بالای 12باشه فقط برای انتخاب واحده 

من از یک ترم 6پرسیدیم گفت معدل زیر دوازده یعنی کل ترم افتادی