2777
2789
اتش بس کردن تموم شدرف چرا باز چند روزه بحثشو وسط میکشین

هعی خاهر کاش ما هم مثل تو خوش خیال بودیم 

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مکانیسم ماشه فعال شد...فرقی با جنگ نداره

دلار شد ۱۰۱ تمن دردم از دلار نیس. بقیه چیزا 😢😢😢

قضیه چیه

مثال ساده 

تحریک های وحشتماکی که باع میشه مثلا هر کیلو گوشت بشه مثلا ۳ میلیون

وقتی هیچ کشوری ازت نقت نخره و تجارت نکنه و باهلت رابطه نداشته باشه تهش نابودیه

من ملکه آبی پوش...ملکه علم عشق و ثروت هستم

یکی که با بچه های بالا در ارتباطه بگه وزیر دفاع و سرداران ارتش و سپاه بیان اینجا درس جنگ و دیپلماسی یاد بگیرند. اینجا ظاهرا خبرها داغتر و مستند تر از دنیای واقعیه. با کارشناسان خبره که از زیر پتو تز و نظریه ارائه میدن  

بابا ولمون کنید تورو خداجنگ هم نباشه چیزای بدتر هستبدتر از اینکه یه جوونم توی ایران؟!

سوتفاهم نشه تایپک دردل هست بیشتر نه ترسوندن و استرس

یکی که با بچه های بالا در ارتباطه بگه وزیر دفاع و سرداران ارتش و سپاه بیان اینجا درس جنگ و دیپلماسی ...

ابجی چرا جبهه میگیری مگه مرذم از خودشون در میارن. خب تنش ها رو دنبال می کنند. مثلا عراقچی خودش داره همچی رو میگه. 

بچه ها نترسید هممون باهم هستیم فوقش ی جون داریم میدیم تو تاریخ همیشه ب ایران تجاوز شده ایشالله این س ...

انرژی مثبت رو 👌🏼

ابجی چرا جبهه میگیری مگه مرذم از خودشون در میارن. خب تنش ها رو دنبال می کنند. مثلا عراقچی خودش داره ...

خب بگن. ما چیکاره ایم. تحلیل ما با واقعیت خیلی تفاوت داره. مشکل اینه که این حرفا بجز استرس هیچ ثمره دیگه ای حداره