2777
2789
عنوان

خواستگار انقدر زیاده خواه دیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 68 پست
سلامعجبحتی جهیزیه هم چه از نظر شرعی چه از نظر قانونی وظیفه دختر و خانوادش نیست اصلا.این خانواده به ا ...

دقیقن بعد ، همین خانواده سر قضیه داداش بزرگترش ، بقران آبروی طرف رو‌بردن سر جهیزیع چون پدر دختره وضع مالیش خوب نبود ولی بازم گرفته بود بیش تر از حد توانش ، مهریه رو گذاشته بودن ۴۰ سکه یه دعوایی راه انداختن  مطمعن باش مال اینم میخاستن ۳۰ سکه کنن بجاش اندازع ۲۰۰ سکه جهیزیه خونه و‌ماشین بخان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قانع یه خونه هم تعارف میکردن واسه داماد بخره

خب گفته خونه و ماشین ،بعد پسره پیام داده به دختر عمه ام گفته نع مادرم حرفی زده ، فعلا  بابام و بابات پول نصف نصف باهم بزارن خونه برامون رهن کنن  ، دختر عمه ام میخاستش مادره برا همی پرو شدع بود ،الان دیگ میگه نمیخامش

خب مهریه میدن تعیین می کردن ۱۰۰۰ سکه میگرفتن دختره میرفت با پولش خونه میگرفت 😂

برای پسر بزرگتر زنه ۴۰ سکه کردن ، سر جهاز آبروی صاحب دختره رو بردع بود با اینکه دخترشون بیچارع یه رنگ یه سکه هم ندیده تا الان 

بالعکس دیدمگفته بود ما رسم داریم هرچی عیدی و این چیزا برای عروس میارن دو برابرشو برای مادر عروس بیار ...

بعضیا هرچی شوهرشون براشون نگرفته از خاستگارا دخترشون میخان

😂😂😂😂😂😂🤌

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

خب گفته خونه و ماشین ،بعد پسره پیام داده به دختر عمه ام گفته نع مادرم حرفی زده ، فعلا بابام و بابات ...

چه پسره بی عرضه و پرویی 

حداقل یه قدم رو خودش نمیخواد برداره وایستاده بابا ها همه خرجا رو بدن

سلامعجبحتی جهیزیه هم چه از نظر شرعی چه از نظر قانونی وظیفه دختر و خانوادش نیست اصلا.این خانواده به ا ...

معامله اقتصادی 🤭

اومده پسرش و غالب کنه و برررره ، خودشون موندن چه جوری از دست این گل پسرها ک تربیت کردن راحت شن !!! اگ بخان بشینن تا پسر خودش خونه و ماشین جور کنه حالا حالاها باید تحملش کنن