2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایراد منظورت چاقیه من چاقیو نمیگم

قوز، افتادگی شانه، هیپ دیپ، فرم ایستادن، نه مگه فقط چاقیه

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

والا منم ی باشگاهی ک  میرفتم دوسال اونجا بودم بچه هاش هم همونا بودن ثابت همیشه میومدن تو همین دوسه سال  هیکلشون از اول همون بود تا همین دوسال ...فقط تغییرات جزیی اونم درحد زیاد نه ب قول شما ولی تو اینستا یهویی همه جنیفر میشن !

ولی اونقدرم که تو اینستا میگن و اغراق میکنن تاثیر نداره درسته؟

تاثیر صدر درصد داره ولی یهویی ک فک نکنم میگم باشگاه قبلی ام دو سه سال پشت هم رفتم همونجا بچه های اونجا هم خیلیاشون ثابت بودن و با انگیزه و ادامه دادن ولی هیکلشون  همون بود من ک تغییر خاصی توشون ندیدم 

ولی اونقدرم که تو اینستا میگن و اغراق میکنن تاثیر نداره درسته؟

ببین ورزش خالی واقعا تاثیر چندانی نداره گاهی هم میتونه ضرر برسونه

خیلی فاکتورهای دیگه هست از جمله مربی خوب ، تغذیه درست استفاده از مکمل ها و از همه مهم تر ویژگی های جسمی که هر فرد داره🥴

🪷🌱بالاخره‌جورمیشه‌جورچین‌روزگار‌برات🌱🪷

اینا اره عزیزم ولی هیپ دیپ درست نمیشه که

من هیکلم عالی بود بعد باشگاه عالی تر شد دیگه نمیدونم

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.