2777
2789

برادر من شش ماهه ب صورت سنتی با ی دختر خانم آشنا شده 

کلی رفت و آمد و مشاوره و.... 

هفته ی پیش این دختر خانم برادرمو دعوت کرد مطب پزشکش و اونجا دکتر ب برادرم گفت ک این خانم مبتلا ب بیماری خاص و سختی هستند و امکان بچه دار شدن ندارند و نیاز ب درمان جدی در دراز مدت هم دارن 

برادرم چند روزی فکر کرد و بعد چون ب شدت احساسی درگیر شده ب دختر خانم گفت مشکلی با این قضیه نداره و آماده ی ازدواجه 

ما هم ب تصمیمش احترام گذاشتیم چون ۳۸ سالشه و بچه نیست 

دیشب رفتن واسه صحبت بابت مراسم و مهریه و ... ک پدر دخترخانم فرمودن ب حاطر بیماری دخترشون و عدم اعتمادشون ب برادرم علاوه بر ۳۱۳ سکع مهریه سند آپارتمان برادرم و سه دنگ منزل پدرم باید ب نام دخترش بشه ک مبادا برادرم تو فشار زندگی جا بزنه!!!!!!

انقد حرفشون و خواسته شون غیر منطقی بود ک خود برادرم بدون هیچ بحثی گفته دیگه مایل نیست و بلند شدن اومدن 

من هنوز تو شوکم از حرف و خواسته شون ! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه پرو بودن داشتن معامله میکردن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

خوبه دخترشون مشکل داشت برادرتون خدایی نکرده مشکل داشت کل ی شهر روباید بنام دخترشون میکردین که خم ب ابرو نیاره

کاش امروزمان دیروز و فردایمان امروز نباشد تکراریست این زندگی

پدر دختر با ازدواج مخالف بوده این کارو کرده که بی دردسر ازدواج کنسل بشه

والا امروز مادر دختره زنگ زده ب مادرم ک بیاین باز حرف بزنیم حاج آقا راصی شده کوتاه بیاد این دو تا جوون ب هم‌برسن

ک برادرم گفت دیگه تمومه و نمیریم