2777
2789
عنوان

چجوری میتونن با مرد متاهل حرف بزنن

182 بازدید | 19 پست

واقعا ذهنیت این دخترا چیه

یکیو میشناسم کلا تو فاز متاهله فقط ،علاقه شه

من خودم بشخصه چندشم میشهههههه از مرد متاهل فکر میکنم دیگه از دور خارج شده روش باید خط ضربدر زد و اصلا فکر نکرد بهش حتی اونایی که دوست دختر هم دارن همینطور، 

حالا بعضیا میرن رابطه عشقولانه هم با متاهل برقرار میکنن 

فازشون چیه اینا 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر فاز اون مرد متاهل برام عجیبه

مردها که میگن نمیتونن خوی غریزی شونو اندازه زنها کنترل کنن

ولی این زنها بنظرم عجیبن

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

روی خونه زندگی حاضر آماده چتر پهن میکنن خیلی راحت

دقیقا

یکی از علت هاش همینه

بنظرم اینجور ادما آدمای خودشیفته ان که میخوان‌ با همجنسشون رقابت کنن انگار حس خوب میگیرن که ثابت کنن به یکی بفهمونن ما بهتر از زن و شوهرتیم چه مردا و چه زنای اینجوری واقعا چقد مریضن 

باعث میشن تو یه خانواده جو‌ وحشتناک به وجود بیاد خدا هم نکنه اون خانواده بچه داشته باشن

نمیدونم والا ، اتفاقا منم یه همکلاسی داشتم با مرد متاهل بود البته همزمان با چند تا پسر مجردم بود اونا ابنمکاش بودن از مرد متاهل میکند خرج خودش میکرد ولی موندم یعنی انقد ارزش داره اخه بخاطرش روحتو بفروشی نهایتش تنها بمونی دیگه مگه انقد بده 

و در من منی ماند که در شوق هیچ ندارد...

مردها که میگن نمیتونن خوی غریزی شونو اندازه زنها کنترل کننولی این زنها بنظرم عجیبن

ببخشید ولی چه تفکر مزخرفی😑من تاپیکتو ترک میکنم وگرنه دعوامون میشه

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

بنظرم اینجور ادما آدمای خودشیفته ان که میخوان‌ با همجنسشون رقابت کنن انگار حس خوب میگیرن که ثابت کنن ...

اره بنظرم زن های خودشیفته اینطورین اونایی که دنبال رقابتن اینم یکی از دلایلشه

ببخشید ولی چه تفکر مزخرفی😑من تاپیکتو ترک میکنم وگرنه دعوامون میشه

میتونی ترک کنی

ولی منم تازه یجایی خوندم که مردها خوی حیوانی شون بیشتره

خودمم تعجب زده شدم