بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگر هم داشته باشه محیطش بده باید بری سر زمین سر ساختمان
کمترین شغل برای خانما تو رشته برق و مکانیک هست تقریبا همه خانما تو این رشته ها بیکارن هیچ وقت ندیدم خانم بخوان با رشته برق، عمران به نسبت این دونا بهتر هست
برای خانوما مهندسی معماری با مهندسی عمران البته من خودمم رشته معماری داخلی میخونم
شما دانشگاه معماری داخلی میخونی؟
کنکور دادی یا شرط معدلی؟
از هنرستان فنی رفتی؟
راسته میگن مهر نظام مهندسی نمیدن بهتون؟
ببخشید سوالام زیاد شد🤦🏾♀️❤️
تو نمیتونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:! دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾🦽!
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
بله گاها میخوان، بین مهندسی ها ، مهندسی کامپیوتر و مهندسی صنایع رو همه ارگان ها میخوان ظرفیتاشون هم اکثرا خانم و آقا مشترک هست، البته مهندسی کامپیوتر یه مقدار استخدامیاش بیشتر هست، اما هر دو رشته رو ارگان ها تعداد کم برمیدارن مثلا تو هر استخدامی دو سه نفر چون شغلشون اداری هست
شما دانشگاه معماری داخلی میخونی؟کنکور دادی یا شرط معدلی؟از هنرستان فنی رفتی؟راسته میگن مهر نظام مهند ...
من دانشگاه آزاد رفتم حقیقتا از هنرستان فنی رفتم بله فعلا که دارم درس میخونم اما بعضی دوستان ترم های بالاتر بودن برای گرفتن مهر نظام مهندسی به مشکل خوردم اما گفتن که درست میشه والا منم ترم دوم هستم
ولی پیشنهاد میکنم اگر قصدتون شغل کارمندی هست اصلا سمت برق نرید، چون اصلا برای خانما کاری توش نیست و همینطور مکانیک، اصلا بازار آزادشم برای خانما کار نیست، مثلا رسته کامپیوتر شما خودتون میتونید فریلنسر کار کنید و برنامه نویس باشید و پروژه بردارید اگز جایی استخدام نشدید ولی برق و مکانیک اصلا اینطور نیستند
برق واقعا سخته من لیسانس درسهای برقی داشتم بعضیاشون واقعا سختن و نیاز به تسلط به معادلات دیفرانسیل و ریاضیات مهندسی دارن البته پایت قوی باشه و علاقه داشته باشی شیرین هم هست. کامپیوتر هم برای من اعصاب خوردکن بود و توان ذهنی بالایی میخواد
[QUOTE=393254872]ببخشید واقعا شرمندم مزاحمتون میشم میشه جواب بدین من میخوام معماری داخلی بخونم رشته پر خرجی ...[/QUOTEپر خرج نیست اما شهریه دانشگاه من هر ترم 4و نیم که اصلا زیاد نیست از نظر من