2777
2789
عنوان

چرا طلا چند روزه نجومی داره میره بالا🤔😕😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 82 پست
مث روز معلومه تا عید نوروز آینده فقط سیاهی. هست. خدایا خودت یه نطر بنداز ب مردم ایران

انشاالله خدا بزرگه .در قران اومده ما پیروزیم .مومن پیروزه .

امکان نداره تا خدا باشه باهامون به خاطره قیمت طلا و دلار روزمون سیاه باشه .

چند ساله از زندگیم گذشتم .توکل به خدا کردم .همه چی را خودش حل میکنه .ظاهرا سیاهه ولی در حقیقت خودش حل میکنه .

من خودم تو بورس شکست خوردم ..

گلی از گلهام

شما داری رو هوا حرف میزنی!!

مگه قبلا روسیه و چین از اروپا اجازه میگرفتن ک الان بخوان اجازه بگیرن؟؟؟خود روسیه از طرف اروپا تحریم شده داره با اوکراین میجنگه میاد از اروپا اجازه بگیره؟؟؟؟

بعدشم ایران جزو گروه بریکس یک ساله ک عضو این گروه شده پس خیلی راحت تحریم های اروپا و امریکارو دور میزنه...

در مورد گروه بریکس گوگل سرچ کن اطلاعات کسب کن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما پول ماشینمون تو ارز دیجیتالی رفت .

واسه سرمایه گذاری پول ماشین خونه هرگز نزارید 

تو بورس تو ساخت و ساز ...این ها همه نوسانه .مخصوصا ارز دیجتال تحت تاثیر جنگ های جهانیه .الان زمان جنگ جهانیه .با هر خبر .

البته خدا بزرگه .

مومن توکل به خدا میکنه .روزیش را با این بادها کم نمیشه.ما خیلی ضرر کردیم از بورس ‌.ولی هیچ چی بابتش نفروختیم .نوسان قیمت هست ‌.فشار است .ولی توکل به خدا هم هست .همون غلبه میکنه به سختی .همش اسون میشه .اسون میکنه خدا .

الحمدلله خدا کریمه  .

خدا  روزیش با قیمت ها کم نمیشه خدا میرسونه .میخواهم بگم مومن زندگیش هیچ وقت سیاه نیست . انشاالله .

گلی از گلهام

ما پول ماشینمون تو ارز دیجیتالی رفت .

تو فیلم امام علی، یه سکانس هست که عمروعاص میگه برای رهایی از  انتقاد مردم « همه چیز را به خدا واگذار کن».

آره جانم، بی تدبیریها رو دارن به خدا واگذار میکنن.

بی آبی شده، دست خداست

مردم در مضیقه هستن از سو تدبیر، مشیت خداست

فقر و نا امنی بیداد میکنه، همه امتحان الهی و خداست.

عمروعاص زمانه رو بشناس جانم!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
چقدر راحت میگی ، همه چیز شانس

ریسک داره .

ولی خمس را بدهم 

حله .

حتی طلا را فروختی خمس رابده .

بابام خمس را نداد ضرر کرد .

من خمس را دادم سود کردم .

همیشه خمس مال را میدهم .

چون هر قدر تمام الگوها را بدونم .

بازم شانس ندارم .

تنها راهش همینه .خمس و طمع نکردن و نداشتن عجله 

گلی از گلهام

آدم ها اکثرا بد ذات هستند،

یک حدیثی بود که میگفت اگر آدم ها  از درون هم خبر داشتند، حتی همدیگر را به خاک نمیسپردند.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین