2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ب زورم شده بخونی

انتظار برای داشتن انگیزه چرت ترین چیز تو دنیاست چون هیچ وقت همیشگی و هر روزه نیس

باید زندگیت بشه درس و اصلا گزینه دیگ ای جز درس برا خودت نبینی

باید بپذیری ی موقع هایی بهت لذت میده و ی موقع هایی با حال بد باید پاشی درس بخونی 

ن تنها درس بلکه هر هدف دیگ ای اگ ب مرحله زندگی کردن برسه بی نهایت نتیجه میده

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

تو این مدت که برای کنکور میخونم واقعا به این نتیجه رسیدم که استمرار و دیسیپلین فقط و فقط از اون عشق و علاقه به هدف میاد و هرچقدر این بیشتر باشه 

اون استمرار و پایندی ایجاد میشه برای رسیدن بهش

<Great Cyrus Forever 💚🤍❤️ | My Iran به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند چنین عزیز نگینی به دست اهرمنی!

باید ب زورم شده بخونیانتظار برای داشتن انگیزه چرت ترین چیز تو دنیاست چون هیچ وقت همیشگی و هر روزه نی ...

اره 

من هر موقع حالم خوب باشه میخونم وقتی کسل باشممم نمیتونم برم سمتش 

یعنی چی یکم بیشتر توضیح بده🙏🏼

یعنی اول باید هدف بذاری مثلا اگر هدفت پزشکیه 

صبح پاشو به خاطر اون هدفت بجنگ نه برای کسی تا بتونی به هدفت برسی 

هدف گذاری بکن که به عشق اون هدفت بتونی درس بخونی 

وقتی هدف داشته باشی انگیزه اش هم میاد 

بدون هدف نمیشه درس خوند  

من مسافری‌ام که هیچ‌کس منتظر رسیدنم نیست."