2777
2789
عنوان

سی هفت هفته بارداری

53 بازدید | 10 پست

نفس تنگی تپش قلب دارم انگاراکسیژن نیس حتمابایدکولرروشن کنم تابادبخوره توصورتم بتونم نفس بکشم ازونوردوتابینیم خشک میشه همش مخاط خونی دارم توبینیم

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسرت بچه ات؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همین مشکل رو دارم اتفاقا منم هفته ۳۷ هستم دکترم گفت برو متخصص قلب بررسی کنه ،رفتم هم اکو دادم هم نوار قلب الحندلله هیچ مشکلی نبود دکتره میگفت بخاطر بارداریه و کاملا طبیعی نگران نباش

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
نه دختره

ان شاءالله به زودی فارغ میشی میگیری بغلت همه سختیها فراموش میشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
منم همین مشکل رو دارم اتفاقا منم هفته ۳۷ هستم دکترم گفت برو متخصص قلب بررسی کنه ،رفتم هم اکو دادم هم ...

من بایدمیرفتم کلاادم استرسی هستم الانم که بدترفکرم مشغوله.من قبلاپرانول میخوردم.ولی دوروزیه شونم دردمیکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بایدمیرفتم کلاادم استرسی هستم الانم که بدترفکرم مشغوله.من قبلاپرانول میخوردم.ولی دوروزیه شونم درد ...

استرس برای چی عزیزم ،هرچی هست بخاطر گرمای هوا هست و بارداری نگران نباش ولی اگه خیلی اذیتی یه مشاور قلب برو 

ان شاءالله به زودی فارغ میشی میگیری بغلت همه سختیها فراموش میشه

مرسی عزیزم برام دعاکن خواهرندارم مادرمم فوت شده هرچی نزدیک به زایمان میشه بیشتردلم میگیره ازبی کسی بیشتراسترسی میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استرس برای چی عزیزم ،هرچی هست بخاطر گرمای هوا هست و بارداری نگران نباش ولی اگه خیلی اذیتی یه مشاور ق ...

بچه اولمه نمیدونم خیلی این روزابغضی میشم ناراحتم که مامانم نیس تجربهاشودراختیارم بذاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه اولمه نمیدونم خیلی این روزابغضی میشم ناراحتم که مامانم نیس تجربهاشودراختیارم بذاره

عزیزم اصلا غصه نخور نگران نباش ما کنارتیم درسته که مثل مادرت نیستیم و نمیتونیم کنارت حضور داشته باشیم اما به هرحال دست و پا شکسته یه چیزایی بلدیم کنار هم ان سالله تجربه هامون رو به اشتراک میذاریم و به امید خدا بچه های صالحی رو تربیت میکنیم که آینده مملکتمون رو بسازن 🫶