2777
2789

چجوری به نی نی یار بگم تعلیقش کنه؟

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند تا تاپیک میزنی تو همون قبلیه تگش میکردی دیگه

اگر ناراحتی نیا تو تاپیک عزیزم 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
اسکربن فحش رو بذار کاربر و نی نی یار رو تگ کن

کجا بزارم اینجا یا توپی وی نی نی یار؟

برو ازز کامنتش شات بگیر بذار پی وینی نی یار

مرسی

مثل من که پیام شمارو ریپ زدم رو همون پیام بی ادبی ریپ میزنی @niniyar مینویسی تیک ابی میاره بزن روش و ...

اخه عزیزم همه تاپیکاشو قفل کرده فکرکنم کاربره مرده یه فحشایی داده به همه که نگو 

روالش اینجوریه که همون پست طرف رو باید گزارش بزنید. (پائین هر پست یه "سه نقطه" داره. اون رو بزنید گزینۀ "گزارش پست نامناسب" میاد که باید توضیحات رو پر کنید.)

تاپیک زدن در مورد این چیزا جزء روال نیست و ممکنه تعلیق بشید.

ضمن اینکه اینجا به توهین ها خیلی رسیدگی درستی نمیشه.