2777
2789

۳میلیون پول روتین پوستی دادم

الان ۵ روزه استفاده میکنم پوستم  جوشای قرمز زده

یه ابرسان  سبکتیا برام نوشت دکتر ۱ میلیون 

یه فوم شستشوی لایسل

یه میسلاروانر لامینین

یه سرم روشن کننده ویتامین سی کامپودرما

یه نرم کننده کامپودرما

یه ضدافتاب

و خودمم قرص نورم اسکینه یکساله میخورم پوستم صاف بود

خیر سرم رفتم دکتر روتین روزانه برام بنویسه

الان ۶ روزه جوشای ریز قرمز زدم😭

چیکار کنم ادامه بدم یا ن

هرچی میزنم تو گوگل یا چت جی پی تی میگه اون ابرسان برون ریزی نداره و ...

چیکار کنم فردا زشت نیست برم پیش دکترم؟

جوشام در حد زیادی نیست 

۴۲۰ م مننننن

شاید به ترکیبات یگی از محصولا حساسیت داری 

یا شاید خیلی زیاد میزنی از هرکدوم از محصولا

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

اینا رو هر روز استفاده میکنی؟

شاید ابرسانه مناسب پوستت نیست

منم پوستم مختلطه هر ابرسانی میزنم سه روز بعدش جوش میزنم

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میومدی خودم بهت روتین سبک میدادم:/اخه چه کاریه همینطوری یهو چندددتا محصول جدید استفاده کنیالان ا ...

الان بهترین کار چیه😭پوستم واقعن صاف بود مرص گرفتم چیکار کنمممم چرا اینکارو کردم

۴۲۰ م مننننن

الان بهترین کار چیه😭پوستم واقعن صاف بود مرص گرفتم چیکار کنمممم چرا اینکارو کردم

ویتامین سی رو که حتمااا حذف کن.

مگه نمیدونی وقتی داری ایزوترتینوئین میخوری نباید اکتیو دیگه بزنی؟

آبرسانتو استفاده کن با ضدآفتاب فعلا

بقیه رو حذف کن فعلا

ببین با این کارای روتین پوستی و نمیدونم فیشیال و اینا ph پوستتونو به هم میریزید فقط

من نه آرایش میکنم، نه کرم و سرمی چیزی به پوستم میزنم

بخاطر همین پوستم صافه. همه هم ازم میپرسن چیکار میکنی میگم اینجوری باور نمیکنن

گاهی اوقات جوش و اینا دارم، ولی اینا یه چیز عادی و روتینه. نمیشه بگی پوستم نباید هیچوقت جوش بزنه و همیشه در عالی ترین حالت باشه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن وقتی پوستت خوب بوده پولت زیادی کرده اخه ...یکی یکی روتیناتو حذف کن متوجه بشی به کدوم حساسیت نشون دادی ...دکترا هم معمولا محصولاتی رو معرفی میکنن که ویزیتور محصول براشون محصولات رایگانشو میده برای تبلیِغ