2777
2789
عنوان

خواستگاریای من میشه عین مراسم ختم

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 54 پست
همیشه قبلش برین کافی شاپ مادر شما و مادر اون آقا بیان و خودتون دو تا با هم حرف بزنید فقط زمانی که اح ...

منم ب مامانم میگم پشت تلفن همینو بشون بگو

گوش نمیدهههه

میگه وقتی زنگ میزنن میخوایم بیایم خونتون میشه بگم نه نیان؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بابام تا فی ما خالدون طرف رو درمیاره بعد اجازه میده برای خونه

تعجب میکنم بخدا ندیده و نشناخته میگن بیاد خواستگاری واسه من همون سه تاام فامیل بودن وگرن اجازه نمیدادیم بیان

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
من شنیدم جدیدا جلسه ی اول هر خاستگاری تو کافه یا بیرون هستاگه دختر یا بزرگترش پسندید اجازه ی ورود به ...

اخه مثلا زنگ میزنن میگن اخر هفته خدمت برسبم؟

مامانم میگه زشته بگم نیاین خونه

مگه خونه نداریم و این حرفا

چرا هرکسیو اجازه میدید بیاد خواستگاری ک اینطور بشهمن فکرکنم کلا به ۳نفر اجازه دادم رسمی بیان خواستگا ...

مادرم گوش نمیده ب حرفم

زنگ میزنن میگن اخر هفته بیایم خونتون برا امر خیر

مامانم میگه زشته بگم نه نیاین خونه

بریم کافه

مگه خونه نداریم

میان خاستگاری بعد هربحثی غیر از بحث ازدواج میشه!:/

بخدا اخه تعجب میکنم چرا نمیشه

ما خونه زندگیمون معقول و مناسبه

خودمم ظاهر و لباسم خوبه

خونوادمم خوبن از لحاظ اخلاقی

حتی اگه خونواده سطح پایین بیاد ما بهترین پذیرایی میکنیم اما همونم محل نمیده

متو شوهرم باهم دوست بودیم شب خواستگاریم من خوابگاه بودم تو شهری ک همسرم اینا زندگی میکنن بعد مامان بابای شوهرم فقط رفته بودن خواستگاری.... 😂 ن خودم ن شوهرم تو مجلس نبودیمم😂😂منو شوهرمم اینور 😂

متو شوهرم باهم دوست بودیم شب خواستگاریم من خوابگاه بودم تو شهری ک همسرم اینا زندگی میکنن بعد مامان ب ...

چ باحال خوشبخت شیننن😂

منم از ۶ عصر میشینم به آماده شدن و لباس پوشیدن تهش نمیشه