2777
2789

بعد شما انکار کنید اونم بگه نه تو تنها کسی بودی که تو اون مورد خوب بود و...

تا حالا کسی ازم تعریف نداده بود

ذوق مرگ شدم

دلم واسه خودم سوخت

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

کسی ازم تعریف کنهانکار نمیکنمتشکر میکنم

منم تشکر کردم اما گفتم انقدرام ک میگی خوب نیسم

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگم ممنونم نظر لطف شماست با ی لبخند ژکوند  اینجوری 😊

ولی در باطن اینحوری 😁😁😁😁😁

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

عزیزم🥲

خودتو که داری جلو اینه قربون صدقه خودت برو

وقتی ی پیشرفتی میکنی قربون صدقه خودت برو

خودت کمبودات رو جبران کن

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 متاهلم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم

میگم ممنونم نظر لطف شماست با ی لبخند ژکوند اینجوری 😊ولی در باطن اینحوری 😁😁😁😁😁

تو پیام گفت

عزیزم🥲خودتو که داری جلو اینه قربون صدقه خودت برووقتی ی پیشرفتی میکنی قربون صدقه خودت بروخودت کمبودا ...

فایده نداره اینطور

محترمانه تشکر میکنمبعد وقتی طرف پامیشه می‌ره عین خرشرک لبخند میزنممچخنظظظ🦖

😂😂😂😂

میگم بیخیال بابا

ممنون

خوب بودن وظیفه اس 

ولی دیذم ادمایی که ازشون تعریف میکنی تتزه میره بالامنبر و هی از خودش تعریف میکنه

میگه اره دیگه ادم باید فلان باشه درستش ام همینه

بابا لامصب یه کوچولو افتادگی ام گاهی برات خوبه

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو