2777
2789
عنوان

پشیمونی از ارشد

119 بازدید | 18 پست

دانشجوی فعال و خوبی بودم معدلمم الف و ممتاز بود ولی تا رسیدم به پایا‌ن‌نامه خیلی دلسرد شدم حتی دارم از نظر جسمی و روحی مریض میشم و هنوز بعد یک ترم پروپوزالمم تکمیل نکردم البته این وسط یه مشکل بزرگ ناگهانی برام پیش اومد که باعث شد کامل تمرکزم رو از دست بدم. برام مهمه که حتما خودم بنویسم ولی اساتید خیلی کلی راهنمایی میکنن. خیلی حالم بده بی انگیزه شدم روزی هزار بار به خودم لعنت میفرستم که اومدم ارشد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سعی کن شرایط رو بپذیری و استرس رو کنترل کنی، به خودت فرصت بده، از کم شروع کن یه برنامه ساده بزار برای فردات که به جز پایان نامه، ورزش و تغذیه مناسب و تفریح هم داشته باشه، از چت جی بی تی هم میتونی کمک بگیری، اکثر مقاله هامو با چت جی بی تی نوشتم و پذیرش شد.

یه مدت عبادت کن خوب میشی چشم خوردی

وای با این که خیلی به چشم اعتقاد ندارم ولی به حدی اتفاقات عحیب و بد برام می‌افته که دارم می‌ترسم. جدیدا خیلی از خدا و ائمه کمک می‌خوام و دعا می‌کنم

سعی کن شرایط رو بپذیری و استرس رو کنترل کنی، به خودت فرصت بده، از کم شروع کن یه برنامه ساده بزار برا ...

استفاده می‌کنم خیلییی زیاد اما خودم هم بازنویسی و چک می‌کنم گاهی رفرنس غیرواقعی میده دائم باید چک کنم

یه مدت عبادت کن خوب میشی چشم خوردی

وا چه ربطی داره!! طبیعی ه گم و گیجی تو نوشتن پروپزال!!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
وای با این که خیلی به چشم اعتقاد ندارم ولی به حدی اتفاقات عحیب و بد برام می‌افته که دارم می‌ترسم. جد ...

تو قران به این موضوع اشاره شده و ایه داره 

حتما برای خودت صدقه بده

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .