2777
2789
عنوان

پشیمونی از ارشد

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 18 پست
از پیجای اینستا که راهنمایی برا پایان نامه میذارن کمک بگیر یا اگه از لحاظ روحی نمیتونی و حوصله ش و ن ...

می‌خوام تو دوره‌های این پیجا شرکت کنم  ولی می‌ترسم زیاد به دردم نخورن یا بلد نباشن چون یکیشونو شرکت کردم جالب نبود

پیاده سازی و کد نویسی داره

تنهأ راهش این هست که برای خودتون برنامه بریزید و خودتون را مجبور کنید مثلا ٤٥ دقیقه کار کنید. بعد یک استراحت و همینطور...اگه بخواهید به تعویق بندازید تا زمانی که حال و  حوصله اش را دارید، اون زمان نمی رسه. کار کردن روی پروژه یک جور روتین باید بشه براتون. 

اگه استاد راهنما و مشاور کمک نمی کنند، می تونید از چت جی بی تی حداقل ایده بگیرید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

می‌خوام تو دوره‌های این پیجا شرکت کنم ولی می‌ترسم زیاد به دردم نخورن یا بلد نباشن چون یکیشونو شرکت ...

من دوستام که خودشون نوشتن دوره ای شرکت نکردن ک صرفا فقط راهنمایی میگرفتن از پستای اموزشی

الان دیگه همه پایان نامه رو با هوش مصنوعی مینویسن تو هم حتما اینکارو بکن

من دوستام که خودشون نوشتن دوره ای شرکت نکردن ک صرفا فقط راهنمایی میگرفتن از پستای اموزشیالان دیگه هم ...

از هوش مصنوعی خیلی استفاده می‌کنم ولی حتما خودم هم چک و بازنویسی میکنم چون رفرنس فیک گاهی میده