2777
2789

فقط بقیه رو نگاه میکنه و هیچ کاری نمیکنه حتی به منم توجه نمیکنه🤧

این چرا این طوری میکنه ؟طبیعیه یا نه؟

از کوچیکی هم همیشه بازار و اینا بردمش ولی نمیدونم بازم چرا نگا میکنه فقط

خانه بازی میبرمش کلی خودم باید هی صداش بزنم و ببرمش سمت وسایل اون همش داره بقیه رو نگاه میکنه😐

طبیعیه به نظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از دخترت بدتربودم

وسیله بازی میدیم جیغ میزدم

خوخان 

تاب سرسره نمیرفتم فقط نگاه میکردم

حتی به اون عروسک متحرکایی که جلو مغازه ها میزارن وحشت داشتم 

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏

بله دختر من اینجوری بود الان ۶ سالشه بهتر شده الحمدالله.

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸گر جمع «مادران به خطا»، نامتان نهیم.هرگز نکرده‌ایم خطا در خطابتان.نی اصلتان به قاعده، نی نسلتان درست.دانسته نیست سلسله انتسابتان.جز این حقیقتی که یکی ابر جادوی.آورد و برفشاند بر این خاک و آبتان. 🇮🇷

نه میگم همیشه میبرم بازار و اینا ولی خو یک سال و نیمشه

من گفتم رفت و آمد با کسی ندارید احتمالا بچه زیاد ندیده انگار

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

اخه الان یک سال و نیمشه همه چی براش جدیده دیگه

درسته همه چیز جدیده سخت نگیر

میگم واسه بزرگتر شدنش کنترل کن

مثلا دختر خواهرشوهرم میشینه روبروت تو دهنت نگاه میکنه، خطاب به دخترام میگم نگاه نکنید به بقیه، تا دختر خواهرشوهرم بشنوه

لایک نکن لطفا😬
درسته همه چیز جدیده سخت نگیرمیگم واسه بزرگتر شدنش کنترل کنمثلا دختر خواهرشوهرم میشینه روبروت تو دهنت ...

اره راس میگی خدا کنه بزرگ بشه اینجور نشه که خودم اصلا این مدلی نیستم🤧