2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی دوسش نداره؟

ببین من خودم به عنوان یه پسر بهت میگم عشق پسرا یعنی رسیدن به لحظات ج ن س ی.....اول یه دخترو از لحاظ ج ن س ی و خوشگلی ارزیابی می کنم بعدش به فکر اخلاقش وبقیه چیزا برای ازدواج می افتم.....

ولی این خیلی آتیشش تنها ومعلوم شهوتش بیش ازحد به عقلش غلبه داره......به نظرم بهش بفهمون که وو اهل این چیزا نیستی وحیدی پافشاری می کنه کنارش بذار

ببین من خودم به عنوان یه پسر بهت میگم عشق پسرا یعنی رسیدن به لحظات ج ن س ی.....اول یه دخترو از لحاظ ...

من نیستم 😂 خودمو نمیگم یکی دیگه هست بعدشم نظر شما محترمه اما زیبایی هم مهمه اما زیبایی و اینا ازبین میرن مهم ذخلاق

یه دختر شادو پراز انرژی

من نیستم 😂 خودمو نمیگم یکی دیگه هست بعدشم نظر شما محترمه اما زیبایی هم مهمه اما زیبایی و اینا ازبین ...

بببن پسرا باچشماشون علاقه مند میشن ودخترا با گوشاشون....

اخلاق مهمه ولی واقعیت اینه که پسرا باید زیبایی ببینن.....تا به حال فکر کردی چرا دخترا آرایش می کنن و پسرا زبون بازی؟

بببن پسرا باچشماشون علاقه مند میشن ودخترا با گوشاشون....اخلاق مهمه ولی واقعیت اینه که پسرا باید زیبا ...

بله قانع شدم اما مردهایی رو هم دیدم که زن زیبا دارن میرن سمت دختر زشت

یه دختر شادو پراز انرژی

شاید دوست داشتنش واقعی باشه قطعا کسی ک عکس اینجوری میخواد مشکله جن سی داره بقول معروف زده بالا و میخواد خودشو تخلیه کنه بهتره پرده ی حیا ازبین نره و این دوس داشتنه تبدیل بهوس نشه قطعا بعده دادنه عکس وارده مرحله ی جدیدی میشید و دوست داشتن کم کم جاشو ب هوس میده و مرحله ی بعد اتمام رابطه  و ی عمر پشیمونی برای شما خواهد بود

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه