2777
2789
عنوان

اگه مامانید بیایدحرف بزنیم 😊

97 بازدید | 2 پست

حالمون خیلی خوبه .. 

ارامش دارم همه چی عالیه ... 

اما مسئولیت دوتابچه بافاصله سنی دوسال 

اونم ب تنهایی ... 

خیلی تحت فشار روانی قرارم میده 

خییییییلی زیاد 

اعصابم ضعیف شده خیلی ضعیف ... 

خیلی فشار رومه 

صب بیدارمیشم عین خانمای مجرد ولی بچه دار 

کارای خونه رو میکنم کارای بیرون و میکنم 

میپزم میشورم لذتم میبرم ازکارای خونه واشپزی اتفاقا خیلی حالمو خوب میکنه 

اما شبا به خودم میام میبینم یه تنه دارم تمام مسئولیت بچه هارو ب دوش میکشم و اخرشب از وجدان درد اینکه سر بچه داد زدم یا باهاش بازی نکردم یا دعوامون شده  خوابم نمیبره ... 

شوهرم ازاول مث مردای مجرد بی مسئولیت بود و هست و چاره ای هم نیست ... یبارجداشدم  و باز رجوع کردم و اینم سبک زندگی منه بلاخره  چاره ای نیست .. 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

نمیدونم چندسالتونه و بچه ها چند سالشونه

بچه های من ۴ سال تفاوت سنی دارن

شوهرمم کلا در امورات مربوط با ما بی‌مسئولیت

دیگه برام مهم نیست

اون چیکار میکنه

فقط باید تلاش کنیم حالمون و بهشون گره نزنیم 

و حالمون خوب بمونه

نمیدونم چندسالتونه و بچه ها چند سالشونهبچه های من ۴ سال تفاوت سنی دارنشوهرمم کلا در امورات مربوط با ...

😞😞😞

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.