2777
2789

من تو این مرحلم‌خیلی وقته واقعا خستم از همه چی از آدمای دورم از کار دلم میخواد فقط برم😞

من این کارو کردم دانشگاهمو اولویتمو زدم پردیس کیش با اینکه تهران قبول میشدم رفتم ۴ سال نبودم ولی واقعا پشیمونم خیلی سختی کشیدم ادماش خیلی فرق داشتن با من با هرکی دوست میشدم میفهمیدم خانوادش مشکل دارن بعد کیش مرکز کساییه که براشون حکم جلب گرفتن چون حکما استانیه فرار میکنن میان کیش تا کسی پیداشون نکنه فقط من ۵ نفرو اینطوری دیدم یعنی وقتی پیداشون کردن فهمیدم 

در گنگ ترین حالت زندگیمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این کارو کردم دانشگاهمو اولویتمو زدم پردیس کیش با اینکه تهران قبول میشدم رفتم ۴ سال نبودم ولی واق ...

چه جالب ولی کلا تو کیش زندگی کردن با همه جای ایران تفاوت داره

دلم برا بچها میسوزه ادمای بدرد بخوری دورو ورشون نیست که خیالم راحت باشه 😞

لعنت به سر نوشت که از اولش بدبختی بود چقدر بدبختم نمیتونم حداقل دوسه روز برم یه قبرسونی به حال خودم باشه خیلی توقع زیادیه؟

چه جالب ولی کلا تو کیش زندگی کردن با همه جای ایران تفاوت داره

قشنگه تمیزه ارامش داره ولی محیطش خوب نیست واقعا خوب نیست من سه تا دوست داشتم مثلا خوب بودن یکیشون کارتن خواب شده یکیشون ترک تحصیل کرد اردواج کرد طلاق گرفت فقط یکیشون که از کیش رفت شرایطش خوبه بعد همه معتاد یعنی پیدا کردن رفیقی که دراگ نزنه برام سخت بود

در گنگ ترین حالت زندگیمم