2777
2789

پدرشوهرم بهشون گفته بود عروس میگه چرا کارایی که به دخترت میکنی به پسرت نمیکنی

دونه دونه فامیلاشون زنگ زدن که تو بابا نداری دلیل نمیشه از پدرشوهرت توقع داشته باشی برات خرج کنه جهیزیه خریده پر توقع شدی(حتی یه گلدون برام نگرفته وام ازدواجمم گرفت به همه هم گفته جای پدرش کم و کسری جهازشو خریدم)

جوری احساس تحقیر شدن کردم میخوام زار بزنم

من نگفته بودم برام سیسمونی و جهیزیه بگیره فقط گفته بودم من ناراحت میشم همه ی مناسبت های دختر و نوه دختریتون طلا هدیه میبرین و جشن میگیرین ولی به بچه من میرسه خودتونو میزنین به اون راه

از مسافرت میاین کل صندوق عقب پر اسباب بازیه به دختر من یه ماشین پلاستیکی میدین(اون موقع گفتن اینا رو سیسمونی دخترمونه)

تو جشن تولد بچه خواهرشوهرم سرویس طلا دادن،تا سه سال بعد عروسی خواهرشوهرم هر عید و شب یلدا طلا هدیه میدادن اونوقت تو عقد به من یه روسری نخریدن

الان همه جا پر کردن عروسمون فضول و حسوده فقط میخواد ببینه چی میخریم حسادت کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارت اشتباه بوده حق با شما بوده ها اما عروس هیچ وقت دختر آدم نمیشه همون طور که شما پدر و مادر شوهرت ...

نگفتم به من خوبی کن گفتم به دخترت ماشین میخری اونوقت پسرت با زن باردار تو زمستون با موتور میره اینور اونور

گفتم بچه ی من بزرگ شد اینهمه تبعیضو ببینه از ما میخواد ناراحت شه

نگفتم به من خوبی کن گفتم به دخترت ماشین میخری اونوقت پسرت با زن باردار تو زمستون با موتور میره اینور ...

دیگه علنا مقایسه کردی 

بنظرم دوری و دوستی نه توقعی ازشون داشته باش نه اونا توقعی ازت داشته باشند 

مقصر خودتی زیادی باهاشون راحت و صمیمی بودی احتمالا اشتباه هم کردی وامتو دادی بهشاز این ب بعد فاصله ب ...

من صمیمی نشدم بزور خودشونو نزدیک میکردن

انقدر زیر پام نشستن گفتن ما قراره کل جهازو بخریم وامتو میخوای چیکار بده الان لازم داریم کارمون لنگه تا دادم

موقع خرید جهازم که شد مادرشوهرم ترسید بگم شما بخرین اومد خونمون گفت آدم لباس پاره بپوشه ولی زیر منت بقیه نره

من صمیمی نشدم بزور خودشونو نزدیک میکردنانقدر زیر پام نشستن گفتن ما قراره کل جهازو بخریم وامتو میخوای ...

باید بپذیری خودتم اشتباه کردی دیگه

ولی اشکالی نداره دیگه شناختیشون ی کم فاصله بگیر ازشون

حق داری عزیزم.منم بودم ناراحت میشدم. بچه ها چه گناهی کردن که باید شاهد این رفتارای نادرست باشن.

میگن دختر تو که نمیفهمه تو چرا شلوغش میکنی

بچم الان ۳سالشه متوجه نمیشه ۲سال دیگه هم متوجه میشه هم ناراحت

میگن دختر تو که نمیفهمه تو چرا شلوغش میکنیبچم الان ۳سالشه متوجه نمیشه ۲سال دیگه هم متوجه میشه هم نار ...

کاملا متوجه میشه.

چرا خودسون رو به نفهمی میزنن؟ 

بچه ها تو این موارد خیلی دقیق هستن و در کل متوجه احساس افراد میشن.

کاملا متوجه میشه.چرا خودسون رو به نفهمی میزنن؟ بچه ها تو این موارد خیلی دقیق هستن و در کل متوجه احسا ...

چون تو ظاهر زیاد قربون صدقه میرن از نظرشون دیگه فرقی نذاشتن