2777
2789
عنوان

❌️بوی سیر لطفا بیاین❌️

40 بازدید | 7 پست

ببخشید اینطوری میگم

اما وقتی سیررمیخوریم اولین دستشویی که بعدش بریم یعنی دفع شده؟ از کجا بفهمم دیگه دهنم بو نمیده

من عاشق سیرم قرار نبود تا چند روز دیگه جایی برم الان اتفاقی شد😭😭

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

اگه بخاطر دهنت میگی مسواک بزن و زبانت و حتما حتما مسواک بزن و آب نمک قرقره کن و یکم چای خشک بزار داخل دهنت خیس بخوره بعدتف کن همچنین میتونی هل بخوری(بزارش داخل دهنت خیس شه)و آدامس بجو بوش سریع می‌ره زیر نیم ساعت

اگه بخاطر بوی دستات میگی خمیر دندان بزن و یک دقیقه بمال بهم آب کشی کن بوش عالی و محشر میشه

طی دو الی سه بار دستشویی رفتن دفع میشه

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

اگه بخاطر دهنت میگی مسواک بزن و زبانت و حتما حتما مسواک بزن و آب نمک قرقره کن و یکم چای خشک بزار داخ ...

مرسی عزیزم❤️❤️❤️❤️

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت متوجه نمیشی دهنت بو میده؟؟آدامس نعنایی بخور

انگاری نمیده 

ترشی سیر خوردم ۸ سالس میگفتن چون ۸ سالش اصلا بو نمیگیره ولی وسواسی شدم😭

فکر نمیکنم بو بده سیر تازه بوش زیاده با آدامس حل میشه نگران نباش

امیدوارم خودم به بو خیلی حساسم