2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیبخشه میدونین چرا چون اونایی که زنده میمونن و دوستون دارن بخاطر این کارتون روزی هزار بار میمیرن

به اطرافیانتون فک کنید شاید کسی باشه که بدون شما نتونه زندگی کنه

هیچوقت این کارو نکنید هیچوقت

نمی‌دونم تنها قاضی عادل خداست حس میکنم اگه واقعا خیلی تو فشار روانی باشی و دست خودت نباشه تو اون حالت جنون به خودت آسیبی برسونی شاید خدا ببخشه 

من یه تایمی خیلی حالم بد بود من جوریم ثانیه ای طاقت درد ندارم 

بعد به مرز جنون رسیده بودم هی خودمو میزدم و دردی حس نمیکنم دلم میخواست دستام رو ببرم ولی خداروشکر گذر کردم از اون مرحله ها نماز شب بخون اگه حالت بده آرامشی به آدم تزریق میکنه 

اون جهان هم مثل این جهان به سری قانون و قاعده داره  با خودکشی کردن  فرد آمادگی این رو ندارن که در جهان متعالی تر از این جهان زندگی کنه به همین خاطر در درجه ای خیلی پایین تر از. این دنیا زندگی میکنن( جهنم) مثل این میمونه که تو بدون هیچ آمادگی از ایران به یه کشور با تکنولوژی  خیلی پیشرفته  مهاجرت کنی  و نه چیزی از اون بلدی و نه زبان اونهارو بلدی که بتونی یاد بگیری  به خاطر همین اذیت میشی (این از خودم نبود و از یه استادی شنیدم) 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

میگن اگ توبه واقعی کنی خدا میبخشه توبه از ته دلت باشه و دیگ‌تکرار نشه

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️